Едно хранене на ден най-добрият водач

https://www.art1a1d.com

Има план за диета, който следитеи  върви по план?

Ако не, може да искате да се помисли да го промените на хранене на ден Диета One. Днес диетолозите препоръчват да го използват като начин за постигане на целите на нечии отслабване. Тя се превръща в популярна тенденция най-много хора, особено с наднормено тегло са в затруднение след диета план, който е предварително определен или извършване на режим на тренировка.

Този пост говори за едно хранене на ден. Един диета план, както и начините, по които тя може да се възползват вас. За да научите повече, продължавайте да четете!

Едно хранене на ден . ,,Диета “

Пулсиращ пост, като диетата едно хранене, включва практиката на премахване или ограничаване на приема на храни и напитки в определени часове от деня или дни от седмицата. Науката зад този вид пост не е сложно. Това просто означава, че по време на гладно, складираните мазнини непрекъснато разпределени по тялото си и да се превръща в енергия. Това е ситуация, която е идеална за загуба на тегло и дългосрочно управление на теглото, тъй като общите способности на организма Ви, за изгаряне на мазнини са изключително увеличен.

Има различни видове прекъсвания гладно, че можете да се приемат. Този, който ще работи най-добре за вас ще зависи от начина ви на живот и графика . Най-популярните от тях включват денонощен пост, заместник-дневния пост – който е известен също като всеки друг–дневно гладуване на двудневна пост и разбира се, често се практикува един ден на гладно.

Най-важно вида на периодично гладно е денонощен гладно. Когато приема този вид пост, да се въздържате напълно от храни, както и напитки през деня. Вие имате право да се яде само през нощта. Това, което прави денонощен пост толкова уникален, сред многото прекъсвания видовете на гладно, е фактът, че не е нужно да мине през целия ден без храна. Тя е всичко за поддържане на времето на хранене. Тази диета е голяма, като тялото ви не трябва да се пропускат възможности за основни хранителни вещества, които се нуждае за всеки отделен ден за ден.

Каква е основната идея на едно хранене на ден- диета?

Основната идея на плана диета за една храна е съвсем проста. Всеки ден ядете един огромен хранене, за предпочитане през нощта, и бързо целия ден. Можете да ядете едно или две парчета от плодове, а ако сте обучение, можете дори да включва протеин на прах. Основната идея е да се вземе в по-голямата част от необходимите калории по време на едно ядене. Това означава, че можете да се яде толкова, колкото искате, а това от своя страна кара да се чувстваш по-наситено.

Естествено е да изпитате глад угризения, когато трябва да мие през целия ден, без да яде едно нещо. Както бе споменато по-рано, ако не се чувствате малко гладни през деня, 1 или 2 парченца плодове е позволено. Ти просто трябва да се уверите, че това, което ядете, не надвишава 200 калории. Специалистите препоръчват две големи ябълки, тъй като е богат на фибри и е с високо съдържание на вода, и двата от които помагат при спазване ви заситили.

Можете да пиете сода, ако искате; Просто се уверете, че тя има нула калории. Кафе също е дал зелена светлина, тъй като работи много ефективно като средство за потискане на апетита.

Стъпки да следват плана за едно хранене

Като общо правило, най-добрият начин да отслабнете е да се яде няколко малки порции през целия ден. Когато тялото ви е лишен от достатъчно калории, метаболизма ви ще се забави и процеса на изгаряне на мазнините в тялото ви спира. Въпреки това, има моменти, когато се хранят само с едно хранене на ден, е просто решение, което трябва да Летящ старт на вашия план за отслабване.

Това са стъпките, които трябва да следвате, за да се даде тласък на едно хранене на ден Диета:

Етап 1

Както винаги, правят планове да ядат закуска, обяд и вечеря. Обрат ще бъде, че две хранения трябва да се правят на течни храни, състоящ се от сокове от плодове и зеленчуци, бульони и супи, както и протеинови шейкове и билкови чайове. Пийте колкото имате нужда да се чувства задоволен и да гарантира, че постоянно ниво на енергия се запазва. Изследванията показват, че пиенето на естествени вещества е от полза, тъй като дава издръжливост. Сок от цвекло е страхотно, тъй като подобрява издръжливостта енергия на организма. Също така, можете да се откажете за плодови шейкове, които са богати на въглехидрати и са ниско съдържание на мазнини, което позволява на тялото ви да се постигне оптимална производителност по време на тренировки. Природни течности се препоръчват от специалистите по хранене, дори ако не сте на диета, тъй като те се ползват като цяло общото здравословно състояние, независимо от пол и възраст.

Стъпка 2

Кажете си едно хранене за деня по време на обяд или вечеря време. Въпреки това, експертите препоръчват като този едно хранене през нощта, тъй като е по-подходящ за плана за едно хранене. Уверете се, че ви се яде постно протеини като пилешко месо или риба и че храната не разполага с високо съдържание на масло или мазнина. Също така, не се налага пържени храни. Вие също трябва да не забравяйте да добавите най-малко една чаша зеленчуци, които са без скорбяла и една до две пълнозърнести порции, както и за хранене. Това ще помогне на тялото ви да се запознаят по-добре с храни, които са здрави.

Стъпка 3

Важно е да пиете много вода през целия ден. Вие трябва да се пият поне 8 чаши дневно; можете да увеличите броя ако не пиете прекалено много чаши билков чай. Водата е от съществено значение, тъй като помага при отглеждането на вашия метаболизъм активен, поддържане на нивата на хидратация и промиване на токсините, които се отделят от процеса на диета.

Стъпка 4

Важно е да се намерят начини да се справят с нисък разход на енергия и глад. Очевидно е, че яде само веднъж дневно не е лесна начинание и то може да ви накара да се слаб и замаян. Можете да намерите концентриране трудно. Не зависи само от кофеин, за да ви даде енергия; вместо това, пази себе си активен, за да се чувствате енергични. Винаги го точка да направи, за да имат малък снек, като няколко ядки, така че вашата енергия се изпомпва нагоре, преди да започнете тренировка.

Ето няколко съвета, за да ви помогне с едно хранене диета:

  1. Се консултирайте с лекар: Както вече знаете, че е важно да се консултирате с вашия лекар преди да започнете след всяко хранене. Професионален ще бъде в състояние да ви даде експертни съвети въз основа на вашите физически възможности. Например, ако страдате от заболяване като диабет, по-безопасно протичане на тази диета план ще бъдат препоръчани за вас.
  1. Избягвайте алкохола и цигарите: Излишно е да казвам, че е важно да се въздържат от вещества, като алкохол и цигари . Това ще ви помогне в поддържането на здравословен начин на живот. Избягването на тези вещества също ще се възползват изключително, тъй като ви държи по-фокусирани върху целите си загуба на тегло.
  1. Изберат леки упражнения: Вместо това изморителни упражнения, отивам за тези, които са по-леки, като джогинг. Като разходки и правя други леки дейности помощ при поддържане на ума си, за неща, които са по-продуктивни. Той също така е по-лесно за вас да следват тази диета план.

Защо веднъж на ден Диета работят толкова добре?

Тук са 5 причини, поради които едно хранене на ден Диета е отличен план да се следват, когато се опитвате да отслабнете:

  1. Ви дава енергия: Били ли сте яли на обяд и се чувствах напълно уморен няколко часа по-късно? Той се чувства ужасно! Има поверие, че обяд дава тласък на енергия и може да го прави за някои хора. Въпреки това, голям процент от хората казват, че те попадат в една след обяд спад, което има неблагоприятен ефект върху тяхната производителност. С диетата на едно хранене, не е нужно да се притеснявате за това, както на гладно през целия ден ви дава скока на енергия, която издържа цял ден.
  1. Не се чувства, лишени от храна: Гладът е една от основните причини за неуспех, когато става въпрос за диети. Например, когато следвате диета, която изисква от вас да яде 6 малки хранения на ден, всичко, което трябва да оцелее, е на няколкостотин калории на всеки няколко часа. Това ви кара да се чувствате неудовлетворени в края на деня. По ирония на съдбата, яде едно ядене всеки ден решава този проблем за много хора. Когато бързо през целия ден, апетитът ви се потиска и когато най-накрая се да се яде в края на деня, да се чувстват по-удовлетворени и пълна.
  1. Ти дава време да бъдат по-продуктивни: Замисляли ли сте се колко много работа може да се направи, ако не трябва да мисля за вашите дневни хранения и закуски? Когато бързо през деня, вие имате повече време, а това от своя страна дава възможност да бъдат по-продуктивни. И когато фокусът е върху неща, различни от храни, не е нужно време, за да мисля за това, дали сте гладни. Много хора твърдят, че диетата с едно ядене им е помогнала да станат по-ефективни и продуктивни, и с практиката, мисълта за храна едва ли преминава съзнанието им по време на деня, тъй като те са толкова заети.
  1. Всичко вкус много по-добре: Това е съвсем естествено, че когато не се яде през целия ден, тялото ви жадува за храна в края на него. Когато най-накрая направи седна за хранене си през нощта, ще откриете, че всичко, което ядете по-добър вкус. Ще оцените всичко, което ви се яде по начини, които никога не са правили и преди. Много хора твърдят, че най-добрите ястия, че те някога са изядени в живота си са тези, които след дълъг бързо. Радвайки се храни, е важно, когато сте на диета и с това, вие определено се опита това.
  1. Повече контрол: Искате ли по-голям контрол над теглото си? Ако е така, едно хранене на ден Диета определено е за вас. Когато сте на тази диета, можете да вземете решение за това колко калории искате да правите всеки ден. Вие също така ще откриете, че не е трудно да се придържате към количество калории като имате само едно хранене да се работи. Апетита също могат да бъдат намалени, както сте в състояние да консумират много калории. Независимо дали искате да отслабнете или да го запази, регулиране на количеството на калориите, които вземат в много по-лесно, тъй като количеството на калориите, които могат да работят с все повече и ти се пази тези досадни глад угризения, че досаждам през нощта.

За много хора, този план за диета работи най-добре и това е всичко, поради причините, посочени по-горе. Когато се опитвате да отслабнете, след диета, че има твърде много ограничения или понякога могат да работят срещу вас. С хранене на ден Диета Един, можете да се насладите на различни видове вкусни храни, толкова дълго, тъй като те са богати на хранителни вещества и да поддържате темпото на хранене.

Какви са минусите на тази диета?

The One хранене на ден Диета идва с доста предимства, особено когато искате да отслабнете ефективно и все още яде вкусна храна. Тази диета не трябва конкретен списък с храни, които трябва или не трябва да се яде. Но както при всеки друг вид диета план за загуба на тегло, то също идва с няколко неблагоприятни ефекти. Те включват следното:

Повишаване на кръвното налягане и кръвната захар: В две проучвания, проведени през 2007 г., участниците на средна възраст с нормално тегло получиха едно хранене на ден, което има същия брой калории, като алтернатива план за хранене, който се състои от три хранения на ден (4). Изследователите установили, че участниците, които консумират само едно хранене на ден са имали кръвно налягане и кръвната захар нива по-високи от тези, които консумират три пъти на ден.

Долна имунната функция: През 2017 г., беше проведено изследване върху хора на средна възраст с нормално тегло, за да разберете ефектите от диетата на едно хранене (5). Те бяха дадени на хранене, който е проектиран да има едно и също съдържание на калории, като алтернатива план за хранене, който се състои от три малки хранения на ден. Изследователите открили, че участниците, които ядат само веднъж на ден трябваше имунни системи, които са по-малко ефективни от тези, които са на дневна диета три хранене. Проучванията продължават да бъдат проведени, за да разберете повече за ефектите на диета план на едно хранене върху здравето. Изследователите все още са несигурни за това, защо отнема едно хранене на ден може да има неблагоприятни последици от медицинско естество. Те продължават да изследват различни теории за възможни причини.

Едно хранене на ден . Диета за oтслабване и поддръжка

За много хора днес, ядене само едно хранене на ден може да изглежда немислимо. Може дори да мисля, че е невъзможно или прекалено трудно да се поддържа. Въпреки това, не е чак толкова трудно. Ако погледнем назад в историята, това е начинът, яли началото на хората. Дните им са изразходвани за събиране на храна и лов, а в края на деня, те са имали голям празник. Те не са имали проблеми с ниски нива на енергия или бавно метаболизъм. Те също така не трябва да се притеснявате за затлъстяване. Ако си мислиш за него, едно хранене на ден е най-естественият начин за ядене.

Когато ядете едно ядене на ден, това ви помага да се яде по-малко, защото навика да яде постоянно е счупен. От диетата ви позволява да се яде, докато не са пълни, не е трудно да се справи с него. За разлика от диета план с шест храна, тя не ви накара да поискате да се яде повече. Може да загубите 10 паунда, като ядете шест малки порции през целия ден, но когато не сте доволни, шансовете са, че ще ядете повече, отколкото трябва. Това ще ви накара да наддават на тегло, вместо да го загубят като теб е планирано.

Когато следвате веднъж на дневна диета, тялото ви ще бъде в състояние да елиминира отпадъците и детоксикация правилно, докато не се храните. Това помага да се отървем от излишните килограми вода, която не само добавя допълнителни, нежелани паунда, но също така прави тялото ви да изглежда обемисти. Тази диета не всеки вкус, но ако сте готови с сте обсебени за храна и хранене непрекъснато, или ако не се чувствате, че планът за хранене в момента след не помага да отслабнете ефективно, може да искате да го пробвам.

Яденето едно хранене на ден е чудесен начин да отслабнете, защото, когато по-малко храна се консумира, стомаха, до постепенно начин започва да се свива по естествен път. Когато превъртите целия ден и да направи вечеря само храната си, размера на стомаха е намалена и това прави яде малки количества храна по-малко предизвикателство.

Монитор приема на калории

Ако намалите теглото си е вашата цел, мониторинг на количеството на калориите, които поемате е много по-лесно, когато ядете само едно ядене на ден. Поддържане на проверка на приема на калории е по-малко сложно, отколкото е, когато се яде шест хранения на ден. За много хора, които следват едно хранене на ден Диета, броене на калории дори става ненужно. Броене на калории може да бъде досаден и тя също може да ви попречи да се наслаждавате на храната. С диета на едно хранене, не е нужно да се подчертае твърде много за калориите, които консумираме.

Как 1 хранене на ден  pомага в отслабване

Както вече споменахме, с хранене на ден Диета One, можете да ядете малки порции плодове или зеленчуци, протеин се разклаща или пресен сок през целия ден. Според експерти, това помага за максимизиране на борба или бягство реакцията на симпатико

вата нервна система. Това от своя страна играе роля за стимулиране на изгарянето на мазнините, повишаване на енергията и насърчаване на бдителността. Те също така казват, че пируване фаза, която се проявява през нощта увеличава способността на парасимпатиковата нервна система, за да се помогне на тялото в възстановява и стимулира храносмилането, релакс и спокойствие. Хранителните вещества, абсорбира от тялото също се използват за растеж и възстановяване. Смята се също, че яденето през нощта помага на тялото в изгаряне на мазнини и производството на хормони. Ефективност Тази диета е подаден сигнал от всички краища на света; и много хора са Гарантиран че тази диета им е помогнало да отслабнете успешно.

Диетични тенденции идват и си отиват, а много от тях не са толкова ефективни, тъй като те са изтъквани да бъде. След свръх отшумява, хора смятат, че те не са загубили размера на тегло, че са искали да или не са в състояние да поддържат новия си тегло. The One хранене на ден диета е не само начин да се хвърли тези нежелани паунда, но велик начин на живот промяна, която ще ви накара да се чувствате по-енергични и ясно съзнание. Тази диета е определено си струва един изстрел, ако искате да отслабнете без да има нужда да се притеснявате за храната, която може или не може да се яде.

материал на http://bg.hair-action.com
 

 

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+