Тест- физика и характер

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/07/1-7.jpgЧовек привлича различни хора в живота си по ред причини. Много често близките до нас ни помагат да идентифицираме нашите основни проблеми, като се започне от детството или минали сериозни взаимоотношения. В зависимост от това, какъв мъж сте привлекли до себе си, можете да разберете какво наистина се случва дълбоко вътре във вас!

1. Нарцис

По неговата харизма, талант, успех и красота залитат мнозина. Включително и Вие.

А да слушате речта му, е мед за душата! Един път влюбите ли се, няма да е толкова лесно да го забравите.

Ако се срещате с подобен човек, тогава Вие също сте Нарцис . И, най-вероятно, в този човек сте видели отражение на себе си , за да се влюбите точно в него. В действителност, тези взаимоотношения често са пълни с нарцисизъм , арогантност и перфекционизъм .

В такъв съюз няма място за спокойствие и уют. Тук партньорите живеят на принципа „от любовта към омразата има една крачка.“ Ту се нуждаете един от друг, ту не търпите присъствието му на същата територия. В действителност, тази връзка няма бъдеще, и трябва да се излекувате от собствения си нарцисизъм.

2. Емоционално недостъпен

Той неохотно ви разказва за себе си. Той е често нерешителен и извинителен. Обича да говори за миналото. Можете бързо да Ви признае чувствата си, а в следващата секунда да заяви, че не търси постоянни отношения.

Вие смятате, че не заслужавате нещо по-добро. Може би това се дължи на детска травма или бивши неуспешни връзки , в които не са Ви подкрепяли, пренебрегвали са Ви или са Ви наранявали. Като резултат сте дошли до извода, че не заслужавате друго отношение.

За да спрете да се подценявате , всичко трябва да започне с прошка. Простете на бившия, скъсайте с проблемите на детето. Вие заслужавате всичко най-добро.

3. Мъж с ниско самочувствие

Той винаги си мисли, че е по-лош от Вас. В него определено има потенциал , Вие го виждате, но проблемът е, че самият той не вярва в себе си. Връзката с него Ви напомня на един вид амбициозен проект.

Ако попаднете на такъв човек, това означава, че вие ​​отделяте излишно внимание на отношенията . Вие сте готови на всичко, за да „поправите“, подобрите, инвестирате, само и само всичко да работи както в „нормалните“ двойки. Вашата роля в този съюз е променена: започнали сте да играе ролята на мъжа.

Може би сте били в по-голяма сестра на семейството, която е трябвало да се грижи за по-младите. Или тази черта сте усвоили през годините и сега ви е трудно да се отървете от нея. Отпуснете се, дайте част от инициативата на мъжа, и ще видите, че той ще изправи рамене и ще стане по-уверен в себе си.

4. Нестабилен мъж

В своята история той има куп връзки, и, най-вече, никога не е бил женен. Той има много оправдания защо все още не е срещал правилната жена. Своята история той обикновено завършва така: „Един ден ще се успокоя и ще се оженя … някой ден.“

Защо сте срещнали този човек? Защото имате нужда. Имате нужда от мъжкото внимание . Той го е усетил, прочел е у Вас информацията, че искате просто да се закачите за него като пиявица. А ще се ожени после. Някой ден. И вероятно не за Вас.

И тук също причината се крие дълбоко в детството или в минали болезнени отношения . За да разберете, защо Ви привличат такива хора, трябва да обърнете внимание на себе си. Уважавайте себе си, а след това и мъжете ще се отнасят към Вас с уважение.

5. Пиявица

Той използва ресурсите Ви, а в замяна не дава нищо. Добре дошло, ако не Ви вреди.

Най-вероятно Вие не вярвате в себе си и имате ниско самочувствие. Подозирайки това, пиявицата се е лепнала за Вас и живее в пълна увереност, че присъствието му близо до Вас е същинска радост. Колко удобно!

Уверените жени не привличат такива мъже-паразити.

6. Хулиган

Той Ви обвинява дори и за грешките, които не сте направили. Говори Ви като на малко момиченце. Когато той моли за помощ другите, тонът му е заплашителен. Той критикува Вас и децата ви.

Имате проблем с определяне на личните граници. Вие не разбирате инстинктивно как и къде да сложите тези граници. За да угодите на другите, Вие често унизително пренебрегвате себе си.

Когато разберете за какво сте отговорни и за какво не, тогава и мъжът Ви ще започне да Ви уважава или ще се раздели с Вас. На хулигани ще му стане безинтересно с Вас. И ще си намери нова жертва.

7. „Смотаняк“

Той е съгласен с всичко, което казвате. Той има ниско самочувствие. Той няма самочувствие. Той не знае как да изрази своето мнение и желания.

Защосте го избрали? Защото сте жена, която обича да контролира всичко. Такъв човек е идеален за Вашите нужди. В такъв съюз ще бъдете в състояние да покажете всичките си умения на голям командир и манипулатор.

За съжаление, тези мъже рядко възмъжават. Ако Вие (жена) сте в подобна ситуация, побързайте бързо да се отървете от необходимостта да контролирате всичко.

8. Зает мъж

Той е женен, ангажиран или във връзка с друга жена. Внимание! Ако той е женен и просто се е изнесъл от дома на жена си, без да се разведе с нея, то той все още е женен.

Ако сте с него, значи имате ниско самочувствие и изобщо не уважавате себе си! За това нямате извинения. Ако сте ангажирани в подобна връзка с мъж, тогава наистина не обичате себе си. Да се срещате с измамник, значи да мамите себе си!

Изходът е един. Веднага прекратете връзката. Както и да Ви увещава, че скоро ще напусне жена си: „просто сега имаме трудности/ тя е болна / имаме малки деца.“ Бягайте!




Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+