Тест-тайната в мен

https://www.art1a1d.com
Изберете предмет от тази картинка и ще разберете какво криете дълбоко в себе си.

Всеки има тъмни тайни, които крие дълбоко в себе си. Други пък не подозират за съществуването им. Каквато и да е истината, то сега тя ще бъде разкрита. Изберете си предмет от картинката и той ще разкрие много за най-дълбоките ви тайни. Ако вече сте готови с избора ето и кой предмет какво означава:

Люлка
Тя символизира чувствените игри и желания. Това означава, че имате някаква мания или пристрастеност.
Кукла

Куклата представлява вашата връзка с детството. Не искаш да пораснеш и се опитваш да изглеждаш по-млад, отколкото си.
Отворената кутия боя
Отворената боя може да означава желанието ви да изразявате емоциите си и да докажете Вашата цел.
Затворената кутия боя
Затворената боя може да символизира натрупаната агресия, безпокойството и несигурността, която се опитвате да скриете от онези, които са около вас. Вашето социално оттегляне е причината за вашите проблеми с други хора.
Велосипедът

Велосипедът представлява вашето вътрешно равновесие и желание да изследвате нещо ново, включително вашата среда, нови ценности и стремеж към промяна.
Кошницата с ябълки
Кошницата с ябълки изразява вашите дълбоки познания, мъдрост, постигане на лични цели и щастие.
Пироните
Пироните представляват насилие както към вас, така и към другите хора. Това е признак на проблематично емоционално състояние и променено състояние на съзнанието.
Каска
Каската (шлемът) е символ на смелостта и бойния дух. Той също така символизира импулсивността и неспособността да се вземе решение за нещо.

Книги
Книгите символизират вашето желание за знание, макар че, тъй като те са в мазето, това може да е знак, че сте изгубени и се опитвате да намерите смисъла на живота.
Чук
Чукът е символ на насилие и желание за постигане на нещо със сила. Това насилие може да се съсредоточи върху нещо от околната среда. Това може да бъде и знак

за вътрешен конфликт.
Маски
Маските говорят за нашите емоции, положителни или отрицателни, илюстриращи нашето отношение към другите.
Картината
Картината показва умствена стабилност и яснота на ума.
Гумата на стената
Колелото, гумата или както и да определяте висящото нещо на стената символизира съюз между околната среда и близките хора. Въпреки, че може да е знак, че се движите в кръгове и не искате да промените нищо в живота си.
Колбаси
Колбасите демонстрират силна връзка с физическото

ви здраве. Обикновено хората със скрити здравословни проблеми избират този елемент.
Решетка
Ако сте избрали този елемент, вие вероятно страните от околните и самотен. Решетките може да бъдат символ на безпокойство и депресия.

Стълба
Стълбата символизира вашето желание да постигнете целите си и усилията, които поставяте в това. Счупените стъпки са пречките, с които се сблъсквате, докато преследвате мечтите си.
Кутии
Кутиите представляват вашата личност. Това е символичен контейнер, където можете да скриете нещо от други хора. Най-добре знаете какво криете.
Метла

Метлата демонстрира вашето желание да имате по-тясна и интимна връзка с човека, когото обичате.
Счупен стол
Ако сте избрали счупен стол, това означава, че сте стресирани, уморени, чувствате се нестабилни и се нуждаете от почивка.
Счупено огледало
Огледалото символизира как се виждаме. Но тъй като тя е счупена, то може да бъде знак за вътрешна борба, която разкъсва душата ви. В резултат на това се чувстват

е зле за себе си.
Клещи
Този елемент е символ на потисничеството. Вие сте принудени да направите избор и да вземете важно решение.

Въпреки резултатите от теста си, винаги можете да промените емоционалното си състояние към по-положителна перспектива. Опитайте се да направите

живота си по-пъстър, да промените рутината си или да отидете на почивка. Ако смятате, че не можете да го направите сами, то потърсете професионална помощ.

материал на БЛИЦ




 

 

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+