Да разбием скуката!

Мили приятели, много от Вас ще посрещат 2017 година в домашна обстановка сред роднини и близки хора.
Нова годинаАко след вкусните празнични ястия, приятните разговори и танците настъпи миг на скука или ако искате да разбиете традиционните теми на разговор, имам идея как да направите това много бързо. Прeдложетe игра на вашата компания и със сигурност ще предизвикате нови емоции.
Ето няколко възможности:

1.игра-/за тази игра Ви трябва малка подготовка- ненужна хартия и коледни малки предметчета/
,,Разопаковай подаръка”
Увийте малко предметче в много слоеве амбалажна хартия. Наредете се в кръг. Вземете домакински ръкавици. Хвърлете зар. Този, който хвърли 6- трябва да разопакова предмета с ръкавиците за времето, докато преброите до 10. Ако успее- печели предмета в хартията .
2.игра-/за тази игра Ви трябват няколко малки коледни играчки или картички с Новогодишни пожелания/
,,Истина или лъжа”
Наредете се в кръг. Вие разказвате история за вашия най- лош коледен подарък например и питате другите дали това е истина или лъжа. Който познае- получава малко подаръче- някаква коледна играчка или картичка.
3.игра
,,Топло-студено”
Скрийте коледна шапка и предложете на гостите си да я търсят. Който я намери- отново крие шапката или я получава като подарък.
Имате и други възможности- поканените гости да бъдат в карнавални костюми или да имат маски… и много други . Това зависи от характера на Вашата компания и Вашите идеи… Едно е важно… да има настроение и незабравими емоции.
Весел празник!

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+