Да разбием скуката

Мили приятели, много от Вас ще посрещат 2016 година в домашна обстановка сред роднини и приятели.
Нова годинаАко след вкусните празнични ястия, приятните разговори и танците настъпи миг на скука или ако искате да разбиете традиционните теми на разговор,  имам предложение как да направите това много бързо.Прeдложетe  игра на вашата компания и със сигурност ще предизвикате нови емоции.
Ето идеи:
1.игра-/за тази игра Ви трябва малка подготовка-ненужна хартия и коледни малки предметчета
,,Разопаковай подаръка”
Увийте малко предметче в много слоеве амбалажна хартия.Наредете се в кръг.Вземете домакински ръкавици.Хвърлете зар.Този, който хвърли 6 трябва да разопакова предмет с ръкавиците за времето , докато преброите до 10.Ако успее-печели предмета в хартията .
2.игра-/за тази игра Ви трябват няколко малки коледни играчки или картички с Новогодишни пожелания/
,,Истина или лъжа”
Наредете се в кръг.Вие разказвате история за вашия най-лош коледен подарък например и питате другите дали това е истина или лъжа.Който познае-получава малко подаръче-някаква коледна играчка или картичка.
3.игра
,,Топло-студено”
Скрийте коледна шапка и предложете на гостите си да я търсят.Който я намери-отново крие шапката или я получава като подарък.
Имате и други възможности-поканените гости да бъдат в карнавални костюми или да имат маски….и много други .Това зависи от характера на Вашата компания и Вашите идеи….Едно е важно…да има настроение и незабравими емоции.
Весел празник!

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+