Най-хубавата книжка,която открих……сам.Конкурс за детски книги.Най-интересните определяте Вие ,,Бисерче вълшебно”

Мили деца ———да се включим……

За втора поредна година “Бисерче вълшебно” е под патронажа на Президента
Росен Плевнелиев, а в настоящото издание наш партньор е и МОН.
Единствената българска награда за детска литература- модерни книги, които не се изучават в училище,чието жури са децата.

Сроковете са следните:
– гласуването започна на 5.02. и ще продължи до 12.04.2015 г.
– на тържествена церемония на 22.04.2015 г. ще обявим книгите-победители;
– на 26.04. в София ще се проведе детски книжен празник и тогава ще
изтеглим томбола с имената на децата, които ще грабнат награди от
“Бисерче вълшебно” 2015.

Всяко дете на възраст от 6 до 15 години може да избере една книга, която да подкрепи чрез гласуване в сайта www.biserche.com.
За своя вот участникът получава грамота на мейл на родител, а името му участва в томбола за награди – комплекти с книги и други.

Нека нашият клас гласува в раздел:

Откриватели (6-8 г.) 
Ето заглавията:
 Аз искам да бъда… 7 истории за приятелството и разни други неща   Азбучни гатанкиАлфи и морското царство Безкрило хвърчило Боско: Елфите Борковите патила: Звездни капитани  Градът на скейтбордовете: Слончето от цирка  Девет хремави планети Елмър Книга как се прави Лоената свещ  Малкият вълшебник Звездоброй Падингтън художник - Майкъл Бонд  Приказка-игра: Още по-голямото приключение на малкото таласъмче Приказки за Крали Марко и вълшебника Йоан-Боян Приключенията на Алиса в Страната на чудесата, разказани за най-малките от самия автор Седем братя и една сестра Сто снежни човека  Упоритият крал  Финдъс се изнася от къщата на Петсън Четящите детективи – „Мимо учи за магьосник” - Патрик Вирбелайт „Четящите детективи: Принцеса Ела търси приключения” - Луизе Холтхаузен  Ягодовата фея Ягодка - Щефани Дале                                                                                                                                                       Ще се радвам,ако някоя от предложените книжки Ви е позната…..а може нещо да си харесате . да прочетете и да гласувате
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

http://biserche.com/nominirani-zaglaviya/

Аз ще участвам…..

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+