ПРИЯТНО,ЗАБАВНО…..ПОЛЕЗНО…

Концерти по случай рожден ден на клуб по български народни танци “Чанове”

На 30.08.2014 г., с любезното съдействие на Община Варна, във гр.Варна ще се проведе национален форум на Клуб по български народни танци “Чанове”. Поводът за провеждането му в морската столица е отпразнуване на шестият рожден ден на “Чанове” – гр.Варна. В мероприятието ще вземат участие фолклорни групи на “Чанове” от цяла България – гр.София, гр.Бургас, гр.Русе, гр.Стара Загора и домакините от гр.Варна.

Мероприятието ще се проведе в следния дневен ред:
1. Сборен пункт на площад “Независимост” пред Варненски окръжен съд /шадраваните/, начален час 16.00 ч. Изиграване на три хора всеизвестни на българския народ като в тях ще се включат гости и граждани на гр.Варна.
2. Следва дефиле под съпровод на жива музика по бул. “Княз Борис I” до Фестивален и конгресен център – гр.Варна. 
3. Пред централния вход на “Морската градина”, до Фестивален и конгресен център в гр.Варна, групите на Клуб по български народни танци “Чанове” от цяла България ще танцуват за гости и граждани на гр.Варна. 
Целта на предстоящото мероприятие е всички групи от цялата страна да се съберат и да отпразнуват заедно навършването на шест години от създаването на “Чанове” – Варна, да потанцуват, да покажят своите умения на жителите и гости на гр.Варна, да обогатят знанията си, да обменят опит помежду си да популяризират българския автентичен фолклор.
Да съхраним и запазим българското в себе си!!!

31.08-17.00часа
Площад НЕЗАВИСИМОСТ
”Карнавал на мечтите”-цветно карнавално шествие и хепънинг

 31 08-20.30часа
ВХОД НА Морска градина
,,Едно пътуване във времето”

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+