Извикай добрия сън

bed-2883675_1920В началото на миналия век френския психолог и фармацевт Емил Куе удивлявал колегите си с уникалните резултати, които постига с пациентите си и прави сензационни и революционни открития помагайки на хиляди хора да оздравяват по-бързо и успешно с една простичка формула. Карал ги сутрин след като се събудят и вечер преди да заспят по 2-3 минутки да си повтарят мислено следното утвърждение:

„Всеки ден ставам все по-добре и все по-добре“
Мозъка има уникални възможности. Той може да се превърне в мощен инструмент за подобряване на всички сфери на живота. Ако обаче знаем как да използваме неговия ресурс.
Много малко хора знаят, че най-важния момент е този непосредствено преди заспиване. Тогава мозъка преминава в различна честота на вълните, които излъчва.

ПОСЛЕДНИТЕ 5 МИН ПРЕДИ ЗАСПИВАНЕ.
Именно това ще даде храна на мозъка за през нощта. Или казано с други думи онова, което си мислиш непосредствено преди да заспиш. Тогава мозъка преминава през алфа и тета честоти. А това е честотата, чиито импулси и вълни буквално имат силата да създават и да творят реалности. В този режим на работа на мозъка тялото е релаксирано, но ума могъщо творящ.
Ето тази функция на мозъка е използвал Емил Куе помагайки на своите пациенти да се излекуват и възстановяват учудващо бързо.
Как да направим, така че това знание да работи за да градим мечтаното здраве и живот?
Излиза, че е много важно какво си мислим непосредствено преди да заспим.

Сега си помисли за какво си мислиш ти преди да заспиш?
Повече от 90% от хората предъвкват в ума си не много приятните неща, които са им се случили през деня или се притесняват за нещата, които предстоят в утрешния ден. Голямата ирония, обаче е че повечето хора превъртат в главата си неприятните моменти от изминалия ден и именно така преминават в съня.

И от това зависи:
-как ще се чувстваш утре
-дали ще е спокоен съня ти
-ще имаш ли енергия
-ще бъдеш ли в настроение
-ще се събудиш ли свеж и отпочинал
-ще бъдеш ли работоспособен
-дали ще си в състояние да се справиш с предизвикателствата и т.н.
Tри принципа за програмиране преди сън?
Тези 3 принципа за програмиране преди заспиване съм проверила и усъвършенствала в годините през, които ги ползвам. Те са помагали и на хилядите хора, с които съм споделяла. Изпитани във времето.

Сега ги споделям и с теб:
Изпрати деня с БлагоДарност.
Да БлагоДариш за хубавите неща, които си докоснал през изминалия ден. Усмивка. Добра дума. Приятно споделяне. Красива гледка. Мило отношение. Приятелска ръка. Вдъхновяваща мисъл. Нежна грижа. Прегръдка. Положителна енергия, която си получил или изпратил. Безспорно в деня на всеки един от нас се случват приятни и не толкова приятни неща.

Въпросът е с кои ще заспиш?
Кои ще доведеш в ума си непосредствено преди да заспиш? Кои ще бъдат горивото и храната за мозъка ти за през нощта. А и на следващия ден. След известна практика това ще отнеме буквално 1 мин, но ще те потопи във вълшебни усещания. Това, също така, ще те подготви вибрационно за следващата фаза. Защото навлизането в съня е процес.
Мислено да минеш през утрешния ден и да го видиш успешен.
Дори не е нужно да си представяш конкретни неща. Просто виж утрешния ден успешен, удовлетворяваш, спокоен. Можеш да се видиш как се събуждаш в утрешния ден отпочинал, свеж, в настроение. Виж се как преминаваш през основните линии на деня в радост и лекота и през енергията на мъдростта. Нещата ти се подреждат по най-добрия начин. Това ще програмира следващия ти ден.

Тези три принципа са изключително ценни в точно тази последователност.
Всеки принцип подготвя вибрационна постеля за следващия. Не си мисли, че ти е нужно време за тях. Защото всички те се случват, когато така или иначе се намираш в зоната между будността и съня. С времето ще усетиш, че отиваш да си легнеш с все по-приятно очакване. Това ще се превърне в любим момент. Ще заспиваш във високи вибрации и ще се събуждаш свеж и в настроение.

материал на Милена Голева: https://milenagoleva.com/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+