Не обичам да готвя, a идват два почивни дни

0093928_calphalon-tri-ply-10-parca-bakir-tencere-seti_558Сериозните отношения между мъж и жена рано или късно водят до разпределение на задълженията: кой трябва да печели, кой измива чиниите, кой да мие, кой да почисти и кой кой да готви. Обичайната опция, когато много представители на мъжки припомни, че жената – пазач на огнището, и следователно, тя и носи отговорност. Тук може да започне “бунт на кораба”. Имате право да зададете много справедлив въпрос: “И ако не обичам да готвя? Какво тогава? “.

Наистина, никой няма да те принуди да седиш до  печката. Само ултиматът е :

“Аз няма да направя това и точката” – и така се измъквате от ситуация. Да ама ако имате мекошав съпруг.

Старите хора  казват, че пътят към сърцето на един човек лежи в стомаха му. И може би в този израз има само част от истината.

Освен това, ако вашият любим  просто не знае как да готви , тогава някой трябва да го храни. Ако не сте вие, кой? Помислете дали той е в състояние на глад  гладно ще отиде при друга жена, заради нейните вкусни миризмата на вкусни гозби  и пайове.

Ако финнсовото ви състояние позволява да се храните в ресторанти , то проблемът ,,негорвеща съпруга” ще изчезне-поне отчасти.

Има още една опция. Обсъдете със своята  половинка  дали той би участвал в приготвянето на домашната храна.Много  мъже са отлични кулинарни експерти. Те дори мислят, че готвенето не е работа на жената. Ако вашият съпруг обича да се върти из кухнята-вие сте късметлийка, защото ще имиторате асистиране .

Така мъжът ви ще си помисли че хем готвите, че хем му обръщате внимание.

И още една опция да се измъкнете от готвене- вършете нещо другоо, което да е свързано с премонаване и през кухнята.




материл на 80

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+