Хороскоп за МЪЖЕ

d04f7bfe590259df3f2211e6340d45bc-45962-636x0Овен – Силата ще е с теб, скакалецо! Възползвай се от нея за личните си облаги и ги остави останалите да ти дишат газовете. Днес е твой ред да водиш хорото…

  • Телец – Мирът в служебните дела се крепи на косъм и ти си отговорен да го запазиш така. Е, освен ако не искаш от утре да си на борсата. Тогава и звездите не могат да ти помогнат.
  • Близнаци – Ако си имал късметът да откриеш, какво предизвиква в теб най-голяма страст, възползвай се тази седмица и фокусирай всичките си сили там. Подозирам, че има нещо общо с коли. Иди извън селището си, за да заредиш някъде на по-евтина нафта и се отдай на странстване из обезлюдените курорти, където можеш на си покажеш на спокойствие магарията.
  • Рак – Време е да обърнеш внимание на жената, защото и без това ,, другите жени ” те търсят, само когато имаш пари. Жената поне още казва, че те обича и сама се сеща да ти направи пържени яйца.
  • Лъв – Много динамични дни ти предстоят, в който ще трябва да вземеш трудното решение – къде да се фокусираш и къде да отпуснеш газта. Решавай мъдро!
  • Дева – В първите няколко дни на седмицата ще пожънеш солидни успехи на финансовия фронт, но, ако се възгордееш, ще ги върнеш с лихвите до края на уикенда. Съветът ми е да не се възгордяваш. (Нейсе!)
  • Везни – Въпреки дъждовете и на твоята нива ще изгрее слънце. Печели онзи, който умее да чака. Бързата кучка слепи ги ражда. Искаш ли да ти кажа още някоя несвързана поговорка? На пиян космонавт ракетата му крива. Още? Стига? Добре!
  • Скорпион – Много сме темпераментни нещо тази седмица, а? Я се овладей малко, защото ще взема да ти плесна един зад врата, та ще се чудиш къде да си търсиш дзъркелите. Малко по-спокойно, брато!
  • Стрелец – Нещо тези дни ти се палува, нали? Кажи на жената, че те пращат на командировка в средата на седмицата и виж, дали чувството няма да те подведе. Помни едно – 50 стотинки за ,,пр….в” е по-добре, отколкото 50% при развод.
  • Козирог – И ти нещо си се настроен на кавга. Като колегата толкова те дразни, защо не му теглиш един тупаник? А, можело да се окажеш от губещата страна? Еми, вземи набий тогава някое дете в трети клас, че да си вдигнеш самочувствието.
  • Водолей – Някой е доста любопитен ми се струва. Нека! Любопитството е хубаво нещо. То е една от майките на прогреса. Само гледай да не го изродиш в клюкарство, че тогава няма да си част от готината група повече.
  • Риби – Работа или здраве? Здраве или работа? Хмм… Аз залагам на здравето, ама пък работата е свързана с пари. Как да си здрав, когато нямаш пари? Ох, чакай, че главата ме заболя от такива дилеми. Добре, че проблемът с работата и здравето си е твой, че иначе щях да се притесня.




 

 

Автор: Десислав Янкулов

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+