Коя е най-подходящата дреха според типа фигура

Какво определя формата на женското тяло

9887687676Всяка жена е различна от другите. Има различна структура, тегло, ръст, обиколки. А дизайнерите разработват своите колекции по предварително определени стандарти. И понеже не всички се вписват в тях, остава дрехите да се подбират така, че максимално да подчертават красивите черти и да прикриват притеснителните.

Разнообразието от женски форми се класифицира за улеснение в няколко типа – колко точно, е трудно да се каже. Като минимум се посочват три, като максимум – около двадесет.

Но всички са съгласни по отношение на основните типове:
•    ябълка – почти никаква талия, голям бюст, по-слаб ханш,
•    круша – тясна горна част и разширяваща се долна,
•    банан (правоъгълник) – слабо изразена талия, почти еднакви горни и долни обиколки,
•    и съвършената 90/60/90.

 Фигура като пясъчен часовник

87665654    0ijhuiyiiu

Това е идеалното тяло – мечтата на всички дами! Дори сантиметърът да не сочи 90/60/90, щом пропорциите на бюста, талията и бедрата е подобна, значи си щастливка.

Специалистите твърдят, че по-малко от десет процента от женската половина в света могат да се похвалят с такива форми. Килограмите в повече се разпределят равномерно и оставаш обект на възхищение до късна възраст

Независимо дали си слаба и фина или си вече понаедряла, извивките ти са изкусително заоблени. С малко самоувереност и чар ще правиш неотразимото впечатление, което продължава да прави Мерилин Монро от снимките и филмите си.

Какво можеш да носиш

09878768767Всичко! Без уговорки! Особено ако си със среден ръст и малко над него и обиколките ти не са много повече от идеалните.

Секси рокли по тялото, за които другите въздишат, те правят невероятна, а изящният силует „русалка” сякаш е измислен за теб!

Обемите при полите, от които мнозина се пазят, няма да навредят с нищо на визията ти.

Панталоните могат да са всякакви – клоширани, широки, прави, тесни – почти като клинове – каквито ти душа иска, и можеш да го комбинираш с каквото решиш – дори с лежерна романтична копринена блузка.

Според модните спецове не бива да носиш широки, меки дрехи, защото скривали красотата ти. Не им вярвай, дори с тях си перфектна.

Деколтетата, голите рамене и гърбове, екстравагантни декорации, асиметрии, щампи и бродерии, привличащи вниманието – дори са препоръчителни за теб. Достатъчно е да имаш фигура като пясъчен часовник!




материал на 0980948085098

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+