5 бюти трика от Мегън Маркъл, които да си oткраднат дамите

9890Актрисата от „Шефове гадняри“, която е с цели три години по-голяма от един от най-желаните ергени (до скоро) на земята, впечатлява със своето елегантно излъчване, бляскава коса и чаровна усмивка.

Ето 5-те най-ценни бюти трика, с които Мегън поддържа външния си вид.

И дори съветите за красота на Меган да не ти донесат предложение за брак от принц, то поне ще ти спечелят първа среща с готиния тип, когото заглеждаш от известно време насам. Струва си да ги пробваш!

1. Използвай фон дьо тена пестеливо

5 бюти трика от Мегън Маркал, които да заемеш

„Нанасяйте го само върху зоните, които имат нужда и след това го разнесете с бюти блендър. Аз не искам да покривам луничките си, затова просто слагам фон дьо тена там, където имам нужда, а не върху цялото лице“, споделя Маркъл пред сайта Birchbox.

2. Играй с грима на очите, за да изглежда погледа свеж и събуден

5 бюти трика от Мегън Маркал, които да заемеш

„За да „отворя“ очите, аз използвам коректора Touche Éclat на Yves Saint Laurent, който поставям във вътрешните ъгли – казва тя в интервюто си за Birchbox. – Трикът е доста добър в случаите, когато снимките продължават до три през нощта и искам погледът ми да изглежда отпочинал“. В друго интервю, Меган казва, че нещото, без което не би могла да живее е машинката за извиване на мигли.

3. За допълнителен обем, обърни косата на страничен път

5 бюти трика от Мегън Маркал, които да заемеш

„Няма такова преобразяване, като това с обръщането на косата! Когато прическата ми започне да се сплесква, Сюан, нашата фризьорка по време на снимките, напръсква косата ми с текстуриращ спрей или изобщо не ми слага нищо, после ме кара да се обърна с главата надолу и обръща косата ми на една страна, за добавен обем“, издава тайната си за „бухнала“ прическа бъдещата булка на принц Хари.

4. Четките за зъби не се използват само за миене на зъбите

„Когато косата ми хвърчи на всички страни, напръсквам една четка за зъби от естествен косъм (обикновената четка също върши чудесна работа) с лак за коса и приглаждам косъмчетата с нея. Действа много добре и за приглаждане на кок“, казва Меган.

5.Тренирай лицето си

Може би най-любопитната част от режима за красота на Меган Маркъл е специалният масаж за лице, в който тя се кълне. „Правя упражнения за лицето, които ми показа една от любимите ми козметички, Никола Джос. С тях на практика повдигам контура лицето отвътре навън. В дните, когато правя упражненията, бузите и линията на челюстта ми изглеждат много по-скуптурирани – разкрива Маркъл. – Има причина Никола да е толкова търсена по време на сезона на наградите в Холивуд, когато всяка актриса иска да изглежда отлично“.
Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+