Равносметка за живота

kinopoisk.ruЕдно интересно интервю на легендарния актьор Ален Делон , в което прави разкрития, свързани с нещастното си детство, кариерата, приятелите и жените в своя свят. Откровенията на звездата са поместени в специален брой на френското списание Paris Match по повод 60-годишната кариера на Делон.

В “Аз, Делон: интервюто на живота ми”, 82-годишният актьор разкрива детайли за нещастното си детство, което оставя огромен отпечатък върху него.

“Родителите ми се отърваха от мен, когато бях на 4 години. В един момент се оказах в приемно семейство, все едно съм сирак. След като станах известен, и двамата ме потърсиха. Изведнъж си спомниха, че имат дете”, разкрива с горчивина звездата. И продължава: “Когато бях на 17 години, ме изпратиха на войната в Индокитай. Майка ми и баща ми подписаха военните документи и ме изпратиха да се бия в кръвопролитната война. Отърваха се от мен за втори път”, спомня си ужасяващия момент Делон.

1236“Животът ми не е кой знае какво. Видял съм и съм изпитал всичко. Мразя сегашната епоха, повдига ми се от времето, в което живеем. Ще се радвам да умра! Ще си отида от този свят без съжаление и без да ми е мъчно за него”, откровеничи актьорът.

“Има хора, които мразя. Всичко днес е толкова фалшиво. Вече няма уважение, а дадената дума не струва нищо. Всичко е подменено. Само парите имат значение. Слушаме постоянно за престъпления”.

На въпрос дали в момента има жена до себе си, актьорът отговаря лаконично: “Не казвам, че няма кандидатки. Има около десет, но нито една от тях не е подходяща за края на живота ми. Поне на този етап. Бих се оженил за тази, която е готова да бъде с мен до края. Цял живот съм бил обичан и смятам, че малцина са мъжете, които са обичани като мен”, разкрива Делон.
През август 1968 г. Делон напуска La Piscine в сен Тропе и се настанява в La Madrague при Бриджит Бардо, която го подслонява и го “посвещава в радостта да изпитваш удоволствие”. Актьорът признава, че между тях не се е случило нищо.
“Дори и да обичам, се чувствам сам. Не можеш да се върнеш към любов, която не ти е дадена като дете. Това са празноти, които няма как да бъдат запълнени”.

Ален Делон признава, че в много ситуации не е бил джентълмен: “Такъв съм си. Правя глупости. Бил съм и в затвора. Бил съм гангстер и всичко, което имах, беше лицето ми”.

Той отговаря и на въпроса дали е имал интимна връзка с Бриджит Бардо. “Бяхме добри приятели. Аз наистина я харесвам и споделям нейната привързаност към животните. Ако не беше голямата й любов към тези същества, най-вероятно Бардо щеше да се самоубие, подобно на други секссимволи. Трудно е за жена да види, че не предизвиква повече желание в мъжките очи”.

654Делон живее сам извън Париж и споделя, че мечтае двегодишната му белгийска овчарка Лубо да умре заедно с него.

“Ако умра преди кучето, ще поискам ветеринаря да го приспи с инжекция, за да си отидем заедно. Искам Лубо да си отиде в ръцете ми. Предпочитам това, отколкото да скърби на гроба ми”, завършва Делон.


по статията работи: Илияна Стоянова

материал на : parismatch.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+