Женен човек – странен човек

123Неомъжените момичета често избират за партньор семеен мъж си като , като разчитат на факта, че той ще им  стане съпруг в бъдеще. Омъжените дами  също могат да избират женен мъж за  свой партньор, но само за любовни удоволствия.

Не е необичайно родителите да чуят от неженен млада дъщеря, че тя обича женен мъж. Тази,, великолепна новина” може да донесе на някого притеснение.

Омъжените момичета са привличени от идеята, че животът на женения  е по-стабилен .  Той е сериозен, надежден и уверен. И жената се стреми да получи такъв предсказуем съпруг на подсъзнателно ниво. Освен това  един  “опитмен” мъж  всъщност е много по-лесен за семеен живот ,  отколкото да превръщаш за себе си някого в съпруг.Много е трудно (а понякога и невъзможно) женения да  скъса със своя семеен живот. Ето защо ,,амбициозните влюбени момичетата” страдат. Дори  може да се стигне до заболяване от болни любовни амбиции.

По-заможните омъжени дами търсят  семейни мъже,, в лпитп виждат удобен  сексуален обект, защото смо това не им е достатъчно или за да разбият еднообразието.Омъжените дами са спокойни , че такива мъже ще прикриват добре  любовните си приключения  по всякакъв възможен начин. Същото важи и за самите дами,  които съпрузите очакват у дома.

Такъв човек няма да напусне семейството си. Все пак дава на господарката си каквото може и на каквото е способен. Ето защо човек оценява сексуалните си приключения извън къщата. Въпреки че от омъжените жени не могат  да очакват любовта от такива мъже , те  са силно привързани и често имат взаимни топли чувства.

Която  и  категория жена да сте ,  искам да ви кажа, че не може да се изгради сериозна връзка с женен мъж. В края на краищата това е човек на друг, който не може да ви даде достатъчно време. Той просто понякога може да си позволи да остане във вашата компания, това е всичко.




материал на https:/

материал на https://bg.woman-b.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+