12 признака че сте кармично свързани с любимия човек

56Законът на кармата е да получаваш онова, което си заслужил с постъпките си. И няма значение в кой живот си ги извършил – в този или в предишния. Кармата засяга повечето аспекти на живота ни, но най-ярко се проявява в любовната сфера. Консултирахме се със специалист лайф-коуч и психолингвист, за да ви помогнем да разберете защо още сте заедно с даден човек, когато това сякаш е невъзможно.

Чувствате, че винаги сте го познавали

Основният признак на кармичната връзка е усещането, че познавате човека от сто години – дори ако сте се запознали съвсем наскоро. В предишни животи може да сте били приятели, врагове, роднини, любовници, съпружеска двойка… И да сте преживели заедно нещо силно. А сега се срещате отново, за да разрешите или напротив – да задълбочите проблемите, с които не сте се справили в предните си животи.

Няма логика

Връзката ви е започнала от нищото, без причина. Може да имате голяма разлика във възрастта, в културата и вероизповеданието, във възгледите ви за живота, навиците и увлеченията ви. Както се казва, “противоположностите се привличат” – но това може да е признак за кармична връзка.

Привличане

Вие изпитвате неудържимо физическо привличане един към друг, до болка и до препотяване. Направо си губите ума и всичко преминава твърде бързо в бурен сексуален контакт.

Висока скорост

Връзката ви се развива стремително и наподобява приключенчески любовен роман. На втория ден решавате да живеете заедно, а буквално след месец заедно стигате до предложение за брак.

Смяна на всичко

Връзката води до смяна на местожителството – местите се в нов град, нова страна или сменяте обкръжението си. Сменяте приятелите и колегите си с нови, преставате да общувате с роднините или изпадате в социална изолация.

Болести и изпитания

След няколко щастливи години живот заедно един от партньорите се разболява, а другият се грижи за него, забравяйки за себе си и за заобикалящия го свят.

Бездетност

Дългите връзки без деца са признак за това, че съдбата отказва да продължи рода ви в този съюз. Освен медицинските показатели тук имат значение и кармичните отношения. Има редица примери, когато хора, които медицината е обрекла на бездетност, все пак са се сдобили с деца, но с други половинки.

Борба

Вашата връзка прилича по-скоро на изпитание. Вие постоянно се карате и спорите. Плачете и страдате. Опитвате се да се разделите, но не можете. Съдбата ви събира пак по най-невероятни начини.

Цитати

Постоянно ви се въртят из главата знакови песни или книги, филми. Това показва, че връзката ви до огромна степен е плод на предначертан сценарий.

Сънища

Вие сте заедно не само наяве, но и насън. Той е станал неразривна част от живота ви. И дори когато вече сте се разделили, партньорът (жив или умрял) продължава да ви посещава в сънищата ви, напомняйки за себе си.

Знаци

Вие сте се разделили, но не можете да зачеркнете партньора от живота си. Щом помислите за него, веднага чувате по радиото вашата обща любима песен, подушвате от случаен минувач мириса на парфюма му, виждате надписи-знаци по билбордове и реклами. И сякаш чувате гласа му в тълпата. Образът му ви преследва навсякъде.

Зависимост

Допреди да го срещнете, сте били самостоятелна и независима личност. Но, започвайки връзка с него, сякаш сте изгубили част от себе си. Постоянно сте в болезнено, уморително състояние, чувствате се зависими от партньора, от неговото мнение и от решенията му.

Съвет:

Ако сте открили у себе си 3-4 от изброените признаци, значи имате кармична връзка с партньора, независимо от това дали е бивш или настоящ.

За да разберете каква е всъщност задачата на тази връзка, трябва да си зададете въпросите : “Какво се промени в живота ми след появата на този човек?”, “Какви чувства и емоции изпитвах най-често след общуване с него?”, “Какво научих от тази връзка?”, “Какво ще правя по-иначе оттук нататък?”, “Какви нови качества придобих благодарение на този човек?”. Отговорите на тези въпроси ще обрисуват кармичната задача на вашата връзка. Може да ви потрябва повечко време за осъзнаване на тази задача.

Важното е да бъдете честни към себе си и да не забравяте след отговора на въпросите да благодарите на този човек, че се е появил в живота ви. Няма случайни неща.
материа на : dnesplus.bg
Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+