Само за мъже! Oръжията на жените, за да ви мачкат и моделират

https://www.art1a1d.comПовечето от силния пол попадат в емоционалния капан на привидната женска слабост и потъват в него

Жените могат да бъдат много жестоки и това е факт, въпреки репутацията им на нежен пол.
Когато става въпрос за взаимоотношения, понякога дамите се превръщат в зли и арогантни същества, които се опитват да измъчват по различни начини влюбения в тях мъж.

Колкото повече една жена изтезава своята заблудена половинка, толкова повече тя набира скорост и мощ. Понякога жените се държат направо брутално, подигравайки се с емоциите и егото на своя партньор.
Ето и списък с топ 10 на жестоките неща, които жените причиняват на мъжете.

1. Не си вдигат телефона
Жените умират да се правят на интересни, заети, недостъпни и затова често нарочно не вдигат телефона си на мъжа, който иска да се свърже с тях. Някои дами понякога дават фалшиви телефони номера на ухажорите си, вместо директно да им кажат, че нямат интерес към тях.

2. Използват мъжете за източник на безплатни напитки и транспорт
Има жени, които излизат с определен мъж на бар или в клуб, само защото знаят, че той ще ги вземе от вкъщи, ще ги почерпи, а после ще ги изпрати до дома им. В същото време те изобщо не изпитват влечение към този мъж. Тази безсърдечна женска хитрост не е от вчера.

3. Използват мъжете като междинна станция
Някои момичета, които имат връзка с дадено момче от известно време, започват да се държат гадно с него, само защото то е добро. Тези момичета не обичат да стоят необвързани и поддържат въпросната връзка, само за да могат да кажат че си имат гадже, но в първия удобен случай зарязват доброто момче.

4. Манипулират емоционално мъжете
Мъжете не обичат да виждат разстроена жена и някои дами се възползват от този факт. Те плачат, мрънкат, цупят се и се вайкат докато не получат това, което искат.

5. Използват физическо насилие
Един достоен мъж никога не би ударил момиче, но за съжаление, има някои жестоки жени, които използват това. Въпросните дами безцеремонно зашлевяват шамари на гаджетата си, когато те ги вбесят. Физическата болка в случая не е толкова голяма, но това със сигурност действа зле на самочувствието на мъжа, който след подобна сцена се чувства жалък.

6. Критикуват мъжете пред други хора
Има нарастваща тенденция в света на еманципираните жени, да се държат все повече с мъжете си сякаш те са непохватни идиоти, които не стават за нищо. Жестоките дами критикуват и унижават мъжете си на обществени места. Когато една жена се присмива на мъжа си пред други хора, тя дълбоко го наранява.

7. Те не определят статуса на връзката си
Този ход е много модерен сред младото поколение. Една жена излиза с даден мъж от известно време, но го обявява пред познатите си за свой „много добър приятел“ и точка. Чрез тази провлачена, приятелска фаза, момичето всъщност си оставя възможността да продължава да флиртува с други момчета.

8. Бавят секса съзнателно
Това е изпитан и често използван трик на жените, които обичат да манипулират мъжете. За мъжете сексът е важен, почти колкото дишането и когато любимата им ги отблъсква, те се чувстват ужасно.

9. Подлагат мъжете на различни тестове
Жените обичат да подлагат на изпитания гаджетата си, просто за да ги разиграват. Те сменят плановете си в последния момент, без конкретна причина. Те поставят ултиматуми, дават крайни срокове и т. н.

10. Флиртуват с други мъже, за да предизвикат ревност
Когато една жена се чувства недооценена, тя решава да предизвика ревността у мъжа, само за да се порадва на измъченото изражение на лицето му. Момичетата, които флиртуват твърде очевидно с други момчета пред своите гаджета, са незрели и манипулативни




материал на https://www.flagman.bg

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+