Какво си мислят мъжете, докато ни заглеждат?

https://www.art1a1d.comТова, което споделят четирима реални мъже, няма да ви хареса!

Сещате ли се за онзи поглед, който сте улавяли половинката ви да хвърля на други жени? Това е само черешката на една огромна торта – света на мъжките секс пориви. Получаваме ексклузивен достъп до него от каре шокиращо откровени мъже!

Ще ви срещнем с четирима реални мъже, за които майка ви би се гордяла да се омъжите. Само че вие няма да ги харесате заради това, което ще кажат. Разговорите с тях ни напомнят за карето еманципирани дами от „Сексът и градът“, само че в мъжки вариант, т.е. – още по-директни, брутални и цинични. Иначе се славят като мъже за пример. За да запазим семействата им, ще трябва да запазим и самоличността им. Ще разкрием само, че и четиримата са щастливо женени татковци около 30-те и доколкото ни е известно, никой от тях не е изневерявал на половинката си. Защо тогава не цитираме имената им? Тези мъже не искат да се знае, че мислите им са пълни с фантазии за секс… с чужди жени!

Разговори наум

„Жена ми е доста умна, така че има идея колко доминиращи са сексуалните мисли при силния пол. Но ако разбере колко постоянни са те, сигурно ще се отчае. Би й се искало да съм по-еволюирал в това отношение. Но не съм“, казва… да го наречем А. Съпругата на Б. пък няма илюзии, че той е „еволюирал“. Но това не означава, че Б. доброволно би й дал достъп до мислите си: „Когато се разхождам навън в горещо време, а жените са наизлезли със своите спагети-презрамки и колани-поли, вътрешният ми монолог ала Бари Уайт започва: „О, да! Харесва ти, нали? Искаш да си в нея? О, да!“ Този монолог, оказва се, е познат и на останалите ми мъже приятели. При В. „разговорът“ дори не е само на ум.

… и на глас

Като адвокат, В. прекарва доста време на бюро и когато е в минивана си, си позволява някое и друго подсвиркване или коментар. „Ако жена ми инсталира камера в колата, с брака ми е свършено само за едно шофиране“, казва той. В. е от онези мачо типове, в чието присъствие много изтънчени дами все още се изчервяват като ученички. Казва, че заглежда почти всяка жена на улицата. „Не спирам колата, но намалявам достатъчно и изричам на глас наистина стряскащи неща, подхождащи повече на някой сексуално потиснат трудовак.“ Например? „Неща, които нямат много смисъл, но общото е, че сякаш говоря на самата жена. „Ще те скъсам!“ или „Веднага сваляй тази риза!“ Как изобщо успява да шофира?! „Мъжете лесно фрагментират нещата“, отвръща невъзмутимо В.

Която и да е жена

Какво толкова има в сексуализирането на жени, които А., Б. и В. не познават? „Няма отговор. То е като да идеш в зоопарка и да питаш тигрите защо харесват месо“, смее се А., който може да бъде описан като праволинеен човек. Женен от пет години, изключително образован и опорна точка на всеки високо интелектуален разговор, А. е и единственият ми познат, който помирява представите за чувствителен мъж и мъж, хващащ окото и на свръх горещите жени. Често се чудя как А. е възприеман от нежния пол като особено просветен само защото е най-елегантно облеченият в компанията. От години се хвали, че е толкова потентен, че би могъл да се възбуди от която и да е жена на тази планета.

Когато жените са наизлезли със своите спагети-презрамки и колани-поли, вътрешният ми монолог ала Бари Уайт започва.

Методът на В.

https://www.art1a1d.comПодобно на него, и останалите признават, че заглеждат почти всяка изпречила се на пътя им жена и че я оценяват по своя собствена скала. Особено впечатляващ е методът на В. Когато е в затворено пространство – самолет или конферентна зала, В. класира присъстващите жени по това, с коя най-напред би се отдал на „преяждане“ (странно е, че в опитите си да се самоцензурират, мъжете винаги прибягват до хранителната терминология). Оценяването продължава с това, коя ще е следващата, коя – трета… После В. започва да „търгува“ наум своето „меню“ – ако можеше да комбинира номер 9 и 10, дали щеше да ги размени за номер 1, или все още не са равностойни… Чарли на свой ред не се срамува да му споменем името, нито от най-големия си фетиш – едрогърдите дами. „Ако съм на разходка с децата и някоя жена им се радва, използвам отклоняването на погледа й от мен, за да насоча моя към деколтето й. Видя ли цепката там, ме избива на мисли за секс.“ Дали отива отвъд това? „Не. Все пак, не смятам да я водя на море, за да осъществя всичко в действителност!“

Голямото разголване

За Чарли и останалите зяпачи появата на малко разголена плът през първите летни дни е радостно събитие. Нещо като коледните празници в разгара на годината, които продължават до средата на септември. Но, както отбелязва Б., нещата не опират само до разголената плът, а и до дрехите – къси панталонки, мини поли, ефирни рокли, които правят достъпа привидно лесен. „Усещането, че с едно-единствено плъзване на презрамката тази напълно непозната жена за секунди може да се окаже полугола, ми дава свободата да си мисля, че мога там, на тротоара, да целувам гърдите й, и че на нея ще й е толкова хубаво, че няма да ми устои.“

За зяпачите появата на малко разголена плът през първите летни дни е радостно събитие.

СЕКСперимент

В опит да определим поривите на Б., с него решаваме да проведем следния експеримент: придружавам го до различни офиси, бутици и заведения, където за четири минути той наблюдава влизащите и излизащите жени и ги оценява с „да“ и „не“. На повечето места статистиката му беше непоклатима – приблизително по равно. 45 „да“ и 47 „не“ в магазина за парфюми, 16 „да“ и 15 „не“ в заведението, където обядвахме, 35 „да“ и 46 „не“ в сладкарницата („повечето ми се струваха под 18-годишни и им дадох „не“) и 75% „да“ в луксозния моден бутик (за 4-те минути там влязоха само четири дами, една от които известна манекенка).

В нашите глави

Представям си женския вариант на списъка с неща, които биха ни отблъснали от мъжете: „твърде дебел, твърде стар, твърде плешив…“ Мъжкият чеклист е доста по-щадящ и опрощаващ: „увиснал бюст – пак става, татуировка на врата – опасно секси, едро дупе – колко сочно!…“ А. смята, че при жените списъкът дори не се свежда до физически качества: „Той цели да потвърди дали даден мъж става за глава на семейство.“ В типичния кулинарен стил Б. допълва: „И жените се отдават на фантазии, но много, много по-рядко. Сякаш сте на диета – хапвате сандвич веднъж на две седмици, докато ние се тъпчем с бургери целодневно.“

Просто се надяваме, че съпругите ни не забелязват как плезим език.

Неслучилият се секс

Как така жените на тези четиримата, а и изобщо жените на всички „зяпачи“, не надушват какво се случва в главите на семейните им половинки? „Не знам! Просто се надяваме, че съпругите ни не забелязват как плезим език и сякаш мятаме във въздуха с невидима кучешка опашка“, обяснява Чарли. „И макар да разглеждаме определени сайтове или да воайорстваме във Facebook из пропуснатите възможности от миналото, не вярвам, че някой от нас ще вдигне телефона, за да си поръча компаньонка или да „сръчка“ гаджето от гимназията. Да, моногамията не е присъща за мъжете, но знаем, че е от морално значение за жените ни.“

За тези мъже заглеждането по жени не е изневяра.

Не че тези мъже си търсят белята. За тях заглеждането по жени дори не е изневяра! То е Духът на не-случилия се секс – в онзи утопичен стил като от „Девет седмици и половина“. Няма лош дъх, наранени чувства, чатове посред нощ или грешни стъпки. А сексът със съпругата? „Все още ми харесва. Не че ще я класирам на първо място по моя метод. Не и преди бавачката на съседите, надарена щедро от природата, или банковата служителка в нейния свръхтесен костюм“, изброява мачото В. Но и без това, никоя от жените, с които някога е спал, включително и тази, до която заспива всяка вечер, нямат шанс в списъка! Въпросът е с коя иска да бъде. А именно – с жената, която не изпитва нужда да плува гола по еротичните списания. Неговата собствена. Така че, когато нейната тениска (спомен от градския маратон, но ужасно не-секси) или неговото изтощение (поредната тежка работна седмица) не им попречат да правят секс, той винаги е горещ. И истински!




текст Петра Денчева

материал на https://www.art1a1d.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+