Най-добрите приложения за Световно първенство по футбол 2018

https://www.art1a1d.comНа 14 юни, в Русия  започна Световното първенство по футбол за 21 път.

За да са сигурни, че няма да пропускате нищо важно от най-важния турнир по футбол в света, от Android Pit са събрали няколко полезни и забавни приложения.

Искате ли да сте информирани за всичко, да следите резултатите на живо и да се насладите на живота на феновете? Тогава следващите приложения трябва да са точно за вас.

World Cup App 2018 – Live Scores & Fixtures

С това приложение ще научавате веднага щом бъде отбелязан гол от някой отбор. След като бъде отбелязан гол, приложението изпраща нотификация на телефона ви. Разбира се, можете да активирате отделни отбори и да изключите други, така че да бъдете уведомени само за важните за вас голове.

World Cup 2018 App – Yeah – Soccer

Ако искате да сте информиране за всичко ще имате нужда от това приложение. То ще ви предостави информация за отбори, рефери, треньори, стадиони и т.н. Може дори да получите информация за предишни първенства, от 1930 година насам. Повечето от информацията в приложението може да се използва офлайн.

Panini Sticker Album

Запалени ли сте по колекционерските албуми със стикери на Panini? Ако изтеглите това приложение ще може да попълвате своя собствен дигитален албум! Може да събирате, “залепвате” и разменяте различни стикери, в този случай са портрети на различните футболисти. Нов пакет със стикери може да се изтегли безплатно на всеки 15 часа, така че всичко, от което се нуждаете е търпение.




материал на https://www.digital.bg

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+