10 Летни трикове за родители

https://www.art1a1d.comЛятото е любимият сезон на децата – ваканция, слънце, игри на открито, море… Но родителите знаят, че то крие и много неприятни изненади – ухапвания от насекоми, изгаряния, стомашни неразположения… Ето няколко трика, които ще са от полза на всички родители през лятото:

1. Замразете алое вера, за да може бързо да облекчите слънчевите изгаряния.

2. Без повече откраднати вещи! Вземете един чисто нов памперс, сложете вътре ценностите си и го завържете с кърпа, сякаш е използван. Със сигурност никой няма да го пипне. https://www.art1a1d.com

3. Без пясък по краката. Винаги носете със себе си бебешка пудра, за да може по-лесно да почистите пясъка от детските крачета.

4. Без петна от сладолед. Ако ви е омръзнало да казвате на детето си да внимава, тъй като сладоледът му тече, ето едно практично решение с формичка за мъфини.

5. За артистични деца. Вземете един стар чаршаф и оставете детето да развихри въображението си, когато сте на открито.

6. Подредена кола. Използвайте органайзер за обувки, за да държите всичко необходимо, когато пътувате с децата си.

7. За съхранение на плодове Празните картонени кутии от яйца може да използвате за съхранение на плодове, които лесно се мачкат.

8. Оцет срещу ухапвания. Намажете ухапаното място с ябълков оцет, за да намалите неприятния сърбеж.

9. Подреден куфар. Разпределете дрехите на детето по ден.

10. Чаршаф с ластик вместо кърпа. Така ще държите пясъка отвън.Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+