Забавен хороскоп

https://www.art1a1d.comОВЕН – Не съществува такова понятие като СПОКОЕН ОВЕН. А когато са ядосани, могат да бъдат по- страшни и от природно бедствие! Не че са злопаметни, просто имат много добра памет. Имат склонност да създават свои собствени правила и да живеят по тях, без това да им пречи. Но рядко се сещат, че това може да пречи на другите. Когато се запознавате със семейство Овни, имате чувството, че сте се запознали със семейство Адамс!

Овните лесно и бързо успяват да спечелят пари, но понеже не ги обичат, са в състояние много бързо да се отърват от тях. Затова за Овните е препоръчително да държат ръцете си по- далеч от пари. На този свят Овните в най- голяма степен ненавиждат назидателните поучения, така че ако искате да се лишите от тяхното присъствие, най- лесно ще ги прогоните с нравоучения.

ТЕЛЕЦ – Най- голямата морална и етична ценност в живота за Телците е отлично приготвената храна и качественото питие. Тяхната борба с излишните килограми има печални последици- тоест- никакъв резултат. Прави им удоволствие да се оплакват от болестите си, смятайки това за развлечение. Имат компетентно мнение по всички въпроси раздават съвети ‘’на килограм’’, без някой да ги е искал. Обичат да си чешат врата или езиците. Чакат другите да сбъркат и ако имат да си връщат, в състояние на приятна леност, само ги посочват с пръст, това е достатъчно за хората от техния кръг да ги игнорират. Обича хората, които умеят да свирят на най- тънката струна в душата му. Много е загрижен за собственото си здраве и винаги има подръка цяла аптека- хапчета, капки, мазила.

Имат много ценен девиз в живота: ‘’Защо да се хабя, като ще ми мине?’’ Това е зодията с най- малко комплекси в целия Зодиак.

БЛИЗНАЦИ – Те са най-много на брой сред хората с най- неформални и даже извратени виждания. За тях е най- трудно да оставят другите да се доизкажат, а когато започнат да философстват, това отнема толкова дълго време, че накрая самите Близнаци не се сещат за какво е ставало дума в началото. Не се сърдете на техните нетактични и злобни шеги спрямо вас- бъдете сигурни, че мнението им за вас е още по- лошо! Обичат да натрапват мнение и присъствие и ако в момента са толкова привързан към вас, причината е, че в момента няма никой друг на разположение. Като истински приятели те винаги ще ви потърсят, когато им трябват пари или някаква услуга. А като съпрузи предлагат несигурно бъдеще, но пък забавно и весело настояще.

Те са феноменални интриганти – забърканите от тях каши са наистина уникални! Могат с голям успех да организират нощно парти на кошмарите или дневно соаре на интригите . Но винаги им се струва, че животът шеметно минава покрай тях, макар и винаги да са в центъра на събитията.

РАК – Знак, чиито представители имат тежък и противоречив характер, от който страда не само Ракът, но и всички около него. Неговият дълбок вътрешен свят си остава загадка не само за другите, но най- вече за самия него. Има колекция от комплекси и предразсъдъци. Винаги мисли за пари, но основно- за чуждите. Обича да му съчувстват и много успешно си играе със слабостите на хората – лесно може да ги накара да го съжаляват и по този начин да ги води за носа.. Страхлив е и може да се изплаши от собствения си образ в огледалото. Способен е да се загуби в гора с три борчета, ако е обзет от паника- което често се случва. Ще помогне на приятел само ако види, че няма кой друг да го направи вместо него. Ракът с удоволствие ще ви остави да поплачете на рамото му, утешен от тайната мисъл, че не само той страда на този свят.

Той е роден кулинар и много обича да посреща гости, които обаче са длъжни след това да разнасят таланта му на майстор- готвач навсякъде.

ЛЪВ – Обикновено Лъвовете скромно си мислят, че освен всичко друго, и Вселената е създадена в тяхна услуга. Трудно можете да дишате един и същ въздух с Лъва, освен ако не се прекланяте непрекъснато пред величието му в планетарен мащаб и в ежедневието не се обръщате към него просто с ‘’Ваше величество’’. Ако суетният Лъв забележи, че има пъпка на носа, той е в състояние да игнорира и най- блестящото парти и да лиши другите от височайшето си присъствие. Но иначе много обича да си измисля разни нещастни събития със свое участие, за да бъде съжаляван. Просто Лъвът има стриктно разписание, което спазва- няколко часа потопен в депресия, а след това- няколко часа щур купон!

Обича да втълпява на всички около него, че за тях той е огромен подарък от съдбата, за който те трябва ежечасно да благодарят. Много му харесва да го ласкаят и в своето великодушие бързо забравя както обидите, така и обещанията си.

ДЕВА – Девите са всеизвестни работохолици и много обичат да работят, но често целта на работата им е обвита в лека мъгла не само за околните, но за самите тях. Харесва им да разказват измислици, в които искрено вярват. Любимият им начин на общуване е да възразяват за всичко, което не съвпада с тяхното мнение. Те са много разнопосочни личности- понякога може да ги чувствате като трън в петата, а понякога – като тих ужас, зависи в какво настроение се намират. Единственият начин да видите какво представлявате отстрани е да се запознаете с представител на този вечно критикуващ знак. С две думи- прагматично мрънкало.

Част от личностите, принадлежащи към зодия Дева много обичат да си правят планове, а другата част- да нарушават чуждите.

ВЕЗНИ – Везните са много добри артисти и като такива обичат да играят театър, но за тяхно съжаление публика често липсва. Когато вземат някакво важно решение, те са абсолютно категорични, но обикновено са го взели твърде късно . Не са конфликтни личности – ако сте решили да им правите скандал, когато те не са в настроение за това, е все едно да си ръкопляскате с една ръка. Везните много обичат да говорят и ако успеете да издържите дългите им монолози без да ги прекъсвате, ще ви бъдат простени всички ваши тежки грехове към тях до този момент.

Ако не искате да чуете истината за себе си и за неща, които имат значение за вас- не ги питайте. Тъй като представителите на този знак не умеят твърде добре да лъжат, може да се получат конфузни ситуации. А и те често изказват своето мнение без да са ги питали.

СКОРПИОН – Това е зодия, пословична със странните си разбирания- това, което считат за недостатък у другите, за тях е положителна черта на характера. Ако сте достатъчно разсеяни, Скорпионът няма да се поколебае да ви отмъкне гаджето. Има навика да проявява излишен и неуместен ентусиазъм, когато положението е напечени и да се разхожда с мрачна физиономия, когато всички наоколо се забавляват. Скорпионите много мразят лъжата, но те самите лъжат, без да им мигне окото. Могат да изпаднат в истерия само ако им забавят заплатата или им откраднат слънчевите очила, с които са неразделни и които пречат на околните да прочетат мислите им по погледа.

Те не се сърдят на съдбата за трудностите, които им изпраща, защото са дълбоко убедени, че са си ги заслужили. И изобщо- ако сте любители на силните усещания- оженете се за Скорпион!

СТРЕЛЕЦ – Представителите на тази зодия притежават голяма доза оптимизъм- понякога изключително безпочвен. Но затова пък имат полицейско чувство за хумор. Те могат да си позволят да се надсмиват над самите себе си, но ако някой друг си позволи да се пошегува с тях, това ще бъде достатъчен повод да го смятат за свой враг. Но пък не смятат за грях, ако те се надсмиват над приятелите си. На това се казва двоен стандарт! Често говори излишни неща, които могат да му докарат даже неприятности от физически характер. Държат много на собственото си мнение и го налагат като закон за останалите.

Стрелците рядко пият, в останалите случай се напиват до козирката. Често се губят някъде по пътя, независимо за къде са тръгнали. Само трябва да срещне компания, по- весела от неговата. Обичат хора, които имат излишни пари.

КОЗИРОГ – Козирозите могат да побъркат с ината и упорството си всеки, стига да има желаещи. Когато се разсърдят на някого, това е до гроб, нищо че жертвата на вендетата може да няма понятие какво се случва. Козирогът рядко се унижава дотам,че да започне се обяснява. Когато поиска, може да бъде трион за нерви № 1. Да срещнете напълно доволен от живота Козирог е мисия невъзможна. Ако той е обиден, с него трбва да страда целият свят. Негов девиз: “Виновни са всички други, но не и аз!“

Трудно ще видите Козирогът да се блъска в тълпата- той държи навсякъде да се откроява със своята индивидуалност.

ВОДОЛЕЙ – Водолеите винаги са в някакво нервно- истерично настроение, за което никога няма конкретна причина. Искат да имат всичко и на момента! Водолеят страда от липса на чувство за хумор, но повече страдат тези около него, защото всичко се изчерпва до опита му да разсмее другите, като пръв започва да се смее на собствените си шеги и да обяснява защо се смее,с което поставя в неловко положение приятелите си. Ако не говори той, за него не представлява интерес какво говорят останалите и напълно изключва. Няма по- безразличен знак към общественото мнение от Водолея.

Ако попадне на самотен остров, най- голямата трагедия за него ще бъде липсата на интернет.

Водолеите са творчески развити личности, изкуството е в душата им, но ще ви е необходимо доста да се поровите в нея.

РИБИ – Рибите обичат да разговарят сами със себе си- задават си въпроси и даже си отговарят. И са доволни, че не влизат в противоречие със себе си. Никой не е наясно с техните възгледи за живота, защото те са скрити в дълбоки води ли се променят непрекъснато. Не страдат от употребата на алкохол, защото това им харесва. Майстори са да си създават илюзии за хората, а след това едва ли не- да ги обвиняват, че не са се оказал такива, каквито са били в рибешките представи. Рибите обичат да се хвалят със своята интуиция, която обаче често ги подвежда. Харесва им да медитират, да изпадат в особени състояния, мислейки, че не красотата, а самотата ще спаси света. Голяма част от представителите на знака трудно могат да сложат рязка граница между истината и лъжата, способни са цял живот да живеят някъде по средата между двете понятия.

Обичат да боледуват даже от болести, които не се срещат в медицината!



Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+