Бански костюми 2018 г. – модни тенденции за момичета и жени

https://www.art1a1d.comПлажен сезон е вече съвсем близо, и един от основните елементи на базовия гардероб става облекло за морето. Бански костюми 2018 г. – това е плътен вкус на дизайнерски идеи, където всяко момиче ще намерите стилен вариант, с оглед на индивидуалните си предпочитания, модните тенденции и особеностите на своята фигура.

В новите модни колекции са  представени  не само от еластичен бифлекса и синтетичен трикотаж. Тази година за актуалнен  избор се считат  и на най-необичайни решения. Допълнение са различни модни бижута Голямо е разнообразието и в  цветовата гама. Нека видим какво предлага  модата за бански костюми за 2018 г.:

  • Ресни. Този женствен вид на декор не губи популярност и през новия сезон. Тенденция като малки къдри, така и красива волани.
  • Прозрачни елементи. Добавете нотка на сексуалност в  своя плажен вид. като използвате прозрачен тюл.
  • На едното рамо. Много впечатляващо и атрактивно изглеждат изделия с асимметрия.
  • Комплект аксесоари. Оригинално  и  много хармонично решение за избор на плувния костюм в един дизайн с чанта или плажна туника.

Стилни бански костюми 2018

В новите колекции дизайнерите са направили акцент на открито твърди стилове. Във всеки случай, такъв вариант не ще ви осигури пълноценна тен. Обаче затворени бански костюми 2018 година –  винаги акцентира финес, елегантност, изящество. Освен това, слитная модел ще спомогне за изглаждане на нежелани окръглости и ще даде на фигурата по-плавни линии. А за да остане привлекателна, добър  избор е отворен гръб, оголени  рамене,  изрези встрани  или на  корема. Най-модерен изглед за декорация се счита контрастната  бродерия.

Двойни бански костюми 2018

Бански от даве части се счита за по-удобнем плажен костюм, тъй като  позволява максимален тен.  Най-добрите бански костюми 2018 година ще подчертят красивата  и стегната  фигура.

В днешния модерен пазара можете да изберете стилни и ефектни мподели във всеки магазин и дизайнерските колекции.  Най-популярни се считат за бански костюми на Victoria ‘ s Secret, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Versace и много други световни марки. Основното предимство на маркови дрехи е високо качество и стопроцентовото съответствие на най-новите модни тенденции.

  • Тройка. Модерен тенденция са комплекти от три елемента. Обикновено тук идват допълнителни бански прашки или шорти. Тройката може да бъде в един дизайн или да се различават по цвят или довършителни работи.

 

  • Бански костюми монокини 2018 година. Друг популярен фасоном остава  вариант, където са свързани с допълнителен елемент. Особено атрактивно и стилно изглеждат модели с фигурални възли..

  • Kроп-топ. Къси тениски или ризи са станали актуални допълнения на стилните бански комплекти в последните си колекции.

  • Халтер. Печеливш избор, за момичета с широки рамене или прекалено тесни бедра са елече с презрамка-линия около врата. Този стил уравновесиява пропроциите и красиво подчертава бюста.

  • Прашки. В модата 2018 година отново се завръщат . Този модел си е популярен и ероичен плажен стил.

  • С дълъг ръкав. Тази година това е модел за момичетата, които не обичат  палящите  лъчи на слънцето, но  не могат да се откажат от почивка на брега на морето. Стилисти предлагат оригинални и красиви модели с дълъг ръкав.

  • Бански костюми за плажната партита. Банският  костюм, може да служи като стилна дреха, не само за плаж, но и вечерни забавления край басейна. За такъв случай бански от дантела или мрежи, бродирани с пайети, камъни, допълвани  от пера и прозрачна тюл.

Бански костюми, бюстиета

Стилна прическа с открити рамене остава в тенденция .Важно е да се разбере, че бюстието не е подходящ за всеки тип фигура. За сметка на отворени на раменете тази зона на тялото се увеличава в ширина. Така че могат да носят бюстиета момичета с обемни бедра или пропорционална на конституцията „пясъчен часовник“.

Crochet бански костюми

Модните  подиума демонстрираха   оригинални и стилни модели от прежда. Популярността на трикотажни изделия се дължи на уникалния стил, който предават,  на романтиката  и женствеността  на образа като цяло. Най-модерните бански костюми 2018 година са  представени от меланжирани конци и красиви  абстрактни или геометрични мотиви. При това преходите на цветовете могат да бъдат контрастни или в една цветова палитра. Стилно допълнение са  истински миди, пискюли, ресни.

 

Бански костюми bandow

Бански танкини 2018

Бански костюми с висока талия

 Този избор  ще помогне за покриване  на излишните заоблености в областта на бедрата и корема като придаде женственост, елегантност и финес, стил.

Спортни бански костюми 2018

Ретро бански костюми 2018

Бански костюми с шорти 2018

Бански за пълни момичета 2018

Модни цветове за бански костюми 2018

  • Всички нюанси на синя гама.

  • Метални цветове.

  • Черни бански костюми 2018.

  • Розовата палитра.




Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+