Програма: 1 юни – ден на детето. Варна

https://www.art1a1d.com09:30 – Детски кът – Морската градина – Конкурс за най-добра детска рисунка на тема: „Нарисувай своя европейски дом” организират във Варна по случай 1 юни. Събитието ще се проведе в Детския кът в Морската градина от 9.30 часа и в него могат да участват всички деца на възраст до 12 г. Рисунките ще се публикуват в специален уебсайт, в който всеки ще може да гласува за своя фаворит. Авторът на рисунката, събрала най-много гласове, ще получи голямата награда – модерен таблет.

10:00 – Ден на отворените врати във Зоопарк – Варна по случай Международния ден на детето. В празничния концерт ще участват балет „Мелади“, фолклорна формация „Ритъм“, клуб по рокендрол „Денс Стар“ и вокална група „Весели щурчета“.
Зоопарка, Морската градина

10:30 – Читалище „П.Р.Славейков” – Владиславово – Цветно, сладоледено парти с куклен театър ще радва малчуганите от Владиславово, на техния празник 1 юни.
Децата ще преживеят щастливи мигове с героите на „Уолт Дисни”.

10:30 – Търговски център Фулмакс – Спортен празник за деца от всички възрасти. Мястото, избрано за провеждане на спорните състезания е паркозоната на Търговски център Фулмакс. Скачане с чували, дърпане на въже и още много изненади и награди очакват всички деца.

11:00 – Сцена “Раковина” – Забавно детско шоу с участието на театрална трупа „Трик – Трак” ще се проведе на сцена „Раковина” в Морската градина. По време на празника ще оживеят приказни герои, а децата ще участват в развлекателни игри.

15:30 – Гранд мол – Новият диск с детски песни на Доно Цветков „Слънчева дъга“ ще бъде представен в „Деня на детето” в Гранд мол Варна. На шоуто, което ще започне в 15,30 ч. малките певци от „Студио ДА” ще изпълнят 12-те песни от албума. Сред тях са едноименната „Слънчева дъга“, която вече има две международни награди от песенни конкурси в Сърбия и Македония и „Мишчици“ с отличие от Международния телевизионен фестивал за детска песен в Босна и Херцеговина.

18:00 – Концертната зала на Младежкия дом – Празничен концерт за отбелязване на Международния ден на детето под надслов ”Подай ръка”. В него ще участват представители на етническите малцинства, живеещи на територията на община Варна. По време на концерта ще бъдат наградени отличените участници във фотоконкурса „Празник в общността”, който е част от културния календар към програмата на община Варна за образователна интеграция на деца и ученици от различни етнически групи.




материал на Морето нет

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+