Мъжкият кок – новата модна прическа

https://www.art1a1d.comХоливудските красавци Джаред Лето, Крис Хемсуърт, Колин Фарел, Леонардо ди Каприо и Хоакин Финикс взеха да налагат една нова тенденция след 2015 година в мъжките прически и тя е косата да бъде вързана не на опашка, а на малък кок.

Въпросната нова мода се разпространи толкова бързо в света на шоубизнеса, сякаш е горски пожар. След като Джаред си взе наградата „Златен глобус“ с коса омотана в кокетно кокче, сега и „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо взе да се появява с тази визия на почивката си в Бора Бора, където беше тези дни с гаджето си – модела Тони Гарн.

Вярно е, че тази прическа е доста практична и понякога стои добре на дългата коса, давайки един по-различен, рок отпечатък върху стила, но въпреки това не всички жени намират тази визия за гореща.

В интерес на истината въпросната прическа е налагана от години от съпруга на Гуен Стефани – Гавин Росдейл, който редовно връзва дългата си коса на малки опашлета и кокчета.

Същото важи и за комика Ръсел Бранд.

Според модните експерти на тази прическа много ѝ отива тридневната брада, която придава един още по-суров, мачо облик на мъжа.




Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+