5 неща, които отблъскват мъжете от жените

https://www.art1a1d.comАко имате сериозна връзка, на която държите, със сигурност ще искате да се опитате да съхраните добрите си отношения със своя партньор. За съжаление, доста дами се увличат в една рамка от поведение, което буквално вади мъжа от равновесие и постепенно започва да го отчуждава от жената на сърцето му.

Предлагаме ви списък от пет женски характерни поведения, които са най-омразни за представителите на силния пол. Данните са базирани на анкета, направена с 250 хиляди, обвързани мъже. Те са формулирани от американския маркетинг специалист Кристофър Бриа, който е работил в продължение на 20 години в областта на изследванията на мъжката психология за марки като Revlon и Motorola.

Ето какъв тип женско поведение има силата да срине една връзка според него и мъжете от проучването му:

1. Кошмарът на заядливата жена

Нека бъдем честни – понякога мъжете заслужават жените да се държат малко заядливо с тях, но разликата между леката заядливост и тази от болезнения вид е доста сериозна. Има жени, които се заяждат с мъжете си за почти всичко и в почти всяка ситуация. Те го правят, или с цел да покажат надмощие, или за да получат каквото искат. Повечето мъже не реагират добре на този тип жени и дори известно време да ги търпят, все някога „им идва до гуша” от тях и гледат да се спасят.

2. Палавото гадже и нейните разкази за щурото ѝ минало

Има жени, които се изкушават да разказват в подробности на настоящия си партньор за бившия си такъв или пък за щурите веселби с приятелките. Но мъжете реално не искат да знаят тези неща, нито пък искат да чуват детайли за бившия, да не говорим, ако е повече от един! Повечето мъже не желаят „жена с бурно минало”, а искат чисто момиче „с бъдеще”. Така че дами, каквито и завоевания да сте имали в миналото, най-добре запазете информацията конфиденциална.

3. Обсебващата жена

Мъжете обожават нежните, грижовни и любящи жени, но не и обсебващите лепки. Дамите, които превръщат мъжа в центъра на своята вселена и гледат да не го изпускат от око, са доста дразнещи. Мъжете искат независима и самоуверена жена. Те искат жената да се остави да бъде обичана, а не да ги принуждава да я обичат. Жени, които се обаждат на гаджето си по 10 пъти на ден и го бомбандират със съобщения и имейли, по-скоро стават неудобни за представителите на силния пол.

4. Обременената жена

Никой мъж не иска жена, която да го сравнява с експоловинката си или такава, която носи като багаж проблемите от предишната си връзка. Всяка връзка е уникална и не трябва да бъде съпоставяна с предшестващата. Добре е човек да се учи от грешките си, а не да предполага, че те ще продължават да му се случват и занапред. Затова дами не сравнявайте сегашния си приятел с бившия си или поне не го правете на глас.

5. Прекалено властната и контролираща жена

Мъжете харесват уверени жени, които не се страхуват да си кажат какво искат, но не и такива, които им диктуват как да живеят. Те мразят някой да се опитва да ги променя според своите си виждания и нужди. Няма представител на силния пол, който да е готов да се остави да бъде творчески проект в ръцете на една властна жена, която да го моделира, както си иска.




материал на https://www.art1a1d.com

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+