8 идеи за промяна. Текст само за жени

https://www.art1a1d.comИзпадали ли сте в онова състояние, когато уж всичко ви е наред, имате всичко и сте доволни от живота си, но някак се усещате в застой? Нещо ви човърка и усещате, че нищо не се случва в живота ви, искате промяна. Но не знаете каква да бъде тя. Просто знаете, че трябва да промените нещо, за да се измъкнете от рутината, която ви потиска. Направете го импулсивно, направете нещо, което поне мъничко ще ви разтърси и ще ви измъкне от застоя и безвремието, в които сякаш сте попаднали.

Ети няколко  идеи за най-лесните промени, които ще ви „поразкършат“.

1. Боядисайте си косата

Ако сте като мен и косата ви никога не е боядисвана, то със сигурност ще бъде не малка крачка да се видите с друг цвят. Но ако имате опит с боядисването, защо не пробвате този път ярък и екстравагантен цвят, дори и да е временно. Помага!

2. Опитайте нова прическа

Сега е моментът да експериментирате! Колкото и банално да звучи, новата прическа наистина помага и създава усещане за нещо ново, променящо се, нещо, което тепърва предстои да се случи. И не се притеснявайте – косата расте!

3. Облечете нещо, което по принцип не бихте сложили

Осмелете се да се облечете така, както досега не бихте го направили! Дали ще е ултра къса секси рокля или веднъж в живота си ще се превърнете в готик момиче, направете го. Дръзнете ли да се облечете различно, ще усетите прилив на енергия – имате нужда от разтърсване, нали!

4. Поканете на среща мъжа, по когото си падате

Ок, лапнали сте по супер готиния колега, но така и не ви стиска да направите вие първата крачка. Ето ви голяма промяна! На всички, без значение на каква възраст сме, нещо ни се свива под лъжичката, когато трябва да кажем на някого, че си падаме по него – в крайна сметка всички тайничко се страхуваме да не ни отхвърлят. Затова и си е голяма тръпка да направите първата крачка.

5. Сложете началото на нов тренд

Социалните мрежи днес са идеалното място да поставите началото на нов тренд. И се оказва много лесно – кучето ви яде плодове и зеленчуци като моето, хоп, сложете го в Instagram, плетете, рисувате, дялкате, ходите на ръце, пробвайте се. Все някой трябва да го направи.

6. Намерете си ново хоби

Не само че ще намерите промяната, която търсите, но и ще се научите на нещо ново. А в зависимост от това какво сте избрали, може да си намерите и нови приятели.

7. Отидете на екскурзия

Сами или с приятелка! Новите места носят очарование, което нищо друго не може да замени. Помислете само за новите емоции, приятели, култура, с които ще се сдобиете. Дръзнете да тръгнете сами! Това си има своите преимущества.

8. Осиновете животно

Ето ви една голяма и много сериозна промяна! Осиновете домашен любимец от приют. Кучетата са приказни същества, най-верните ни приятели, които ни обичат, без да ни поставят каквито и да било условия. Казвам го от опит. Как само лекува тъгата мекото, любящо същество, което те гледа с обожание! Но добре обмислете тази промяна – ще вземете живо същество, което ще разчита изцяло на вас, ще ви повери живота си. Трябва да сте наясно имате ли времето, силите, мястото да гледате животинка.
Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+