,, Аполо” среща извънземни

https://www.art1a1d.com/И днес все още след кацането на ,, Аполо” на Луната се говри, че астронавтите са видели нещо там. Какво точно- дълго време  паенов тайно , но последните дни отново се говори за това извънземно пътуване.

Ето какво споделя  Institute of BioAcoustic Biology and Sound Health от Олбани в ,, Дейли стар”.

Американски експерти подложили вторият човек, кацнал на Луната, на проверка къс “секретна технология” и установили, че необичайните явления “са истина” и той не си измисlq.

Астронавтът Бъз Олдрин (88) е вторият човек, стъпил на Луната с екипажа на “Аполо 11″ i  наскоро той призна, че по време на лунната разходка през юли 1969 г. той е имал среща с извънземни.

Олдрич каза, че още по пътя към Луната той е наблюдавал “отвън нещо с необичайна L-форма”, но тъй като било доста тъмно, не успял да го разгледа достатъчно добре.

Бъз Олдрин разкрива също така, че докато се разхождал по лунната повърхност той и колегите му забелязват странна светлина в далечината. Някои смятат, че това е отражението на Слънцето в ракетата, от която са се отделили при приземяването на Луната. Други обаче смятат, че Бъз Олдрин и екипажът на Аполо 11 вероятно са се сблъскали с НЛО.

Вестник Daily Star разкри, че експерти от Institute of BioAcoustic Biology and Sound Health от Олбани, щат Охайо поставили Бъз Олдрин на детектора на лъжата и използвали “строго секретна технология”, за да установят безпогрешно, че Олдрич казва истината.

Експертите са стигнали до извода, че необичайните явления, на които е станал свидетел американския астронавт по време на своя полет “са истина” и той не си измисля.

В становището на института пише: “Може да излъжеш приятелите си и да се самозаблуждаваш с думи, но вокалната честота не лъже.

Огромни бази данни, основани върху честотата, сега може да се използват за изследване на това, което човек мисли, възприема света емоицонално и оценява състоянието на своето здраве и самочувствие”.

Експертът от BioAcoustic Шери Едуардс коментира, че с техниката на института било установено, че Алдрин със сигурност е видял НЛО, макар че неговата логика не може да обясни разумно това и поради тази причина сега той отрича да е срещал извънземни.

Историята за мисията на NASA Аполо 11 и нейния екипаж – Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин „Бъз“ Олдрин е добре известна. Но в интервю по случай 45-тата годишнина от този ден Олдрин разкрива важна подробност, която може да означава, че има живот извън нашата планета.

Анализирани са също така разказите на другите двама астронавти Едгар Мичел от Аполо 14 и Гордън Купър от Джемини 5, като Мичел многократно е разказвал, че е виждал НЛО. Същото е признал и Купър, а сега детекторът на лъжата смята, че техните разкрития също са истина.

Астронавтът от “Аполо 15″ Ал Уордън също е убеден, че измънземните съществуват и той дори смята, че човешката цивилизация е била пренесена на Земята от извънземни.

Астронавтът Бъз Олдрин и неговият колега Нийл Армстронг през 1969 г. са прекарали на лунната повърхност само около два часа и половина. За това време обаче те успяват да забият американското знаме, да съберат около 22.6 килограма камъни и почва от Луната, поставят сеизмограф, който да отчете, ако има земетресение на естествения ни спътник и поставят рефлектор, който да помогне на учените да измерят точното разстояние между Земята и Луната.




материал на http://temaonline.bg/publication/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+