Смеххх- ха – ха -ааа….

https://www.art1a1d.comВицът си е виц, но и от него се вижда, че не е лесно да си даска…🤔

Попаднали в Ада полицай, кмет и учителка. Дяволът им казал:

– Имате право на едно телефонно обаждане, но трябва да си го платите.

Първи звъннал полицаят – обадил се вкъщи, пита как са нещата в семейството, в службата. Отговарят му, че всичко е наред; да не се тревожи за нищо.

Дяволът казал:

– Разговорът ще ти струва 10 хиляди лева.

Въздъхнал полицаят, платил.

Звъннал на свой ред кметът, питал как е положението вкъщи, как върви работата в кметството, как са служителите, проектите вървят ли. Разбрал, че всичко върви безпроблемно и без него. Дяволът поискал от него 100 хиляди лева за разговора. Кметът, какво да прави, разплатил се.

Звъннала в училището си учителката да пита за своя клас:

– Как мина класното по български език? Как така Мария и Наталия не са се справили добре? Има ли ученици с двойки за срока? Боже, а по математика?! Цветан се е сбил с осмокласник? Тц-тц-тц, няма да стигне далече това момче! Оценките оформени ли са? Колегите насрочиха ли вече родителските срещи? Е, как грипна ваканция, нали е краят на срока? Ох! Ще се заринем с тия бумащини… Ох, нови искания за спешни отчети към министерството? И никой ли не се сети да прати едно съобщение, че класният ръководител е възпрепятстван да изпълни заповедта, понеже е на гости на дявола, по дяволите!

Затворила телефона и дяволът ѝ казал:

– На вас разговорът ще ви струва 4 лева и 60 стотинки.

Възмутили се тогава кметът и полицаят:

– Ама как, защо, откъде-накъде?!.. Ние говорихме по пет минути, а ни поиска толкова много пари, а тя един час говори и ѝ искате само четири лева?

Дяволът отвърнал:

– Тя звъня от Ада в ад. Таксуването ѝ е като за местна зона.




Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+