Цветни пастели за коса

И нали е ,,велики четвъртък”, когато при изгрев червим яйца една идея за смели дами.
Може да решите да направите ,,великденска” и косата си.
https://www.art1a1d.comЕто вариант.
За ярки цветове ще ви помогнат цветни пастели за коса.

Можете да напълно да проявите своята фантазия. Има много начини за разнообразяване на прическата ви .

Може да се оцвети с цветен тебешир само върховете или подчертаят отделни направления. Също така може да се използва не само в един цвят, а цялата палитра от различни цветове. Важното е прическата ви да е в тон с цялото ви излъчване.

Най-голямото предимство на този метод на оцветяване се състои в това, че тези цветове може  да премахнете във всеки момент, а косата ви може да бъде с различни цветове всеки ден.

Единствен недостатък на тези пастели – е, че те може да предизвикат засушаване на косата и по тази причина не е добре да се ползват много често.

Какво е това – цветни пастели за коса? Това е обикновен сух,  мек пастел. Използват го и художници за създаването на картини. Пастелът има  оцветяващ  пигмент. Лесно се разнася върху косата и перфектно се разпределя по нея.. Има също така и маслени пастели. Но те не са толкова ярки . Маслените  пастели се измиват по-трудно. Така че при избора на цветни пастели, трябва внимателно да прочетете инструкциите за употреба, за да   не попаднате в трудна ситуация.

 

Каква прическа да направим с цветните пастели?

Има много варианти.

https://www.art1a1d.comМоже просто да разпуснете  косата и да  оцветите  само върховете.

Можете да подчертае цвета на отделни кичури.

В крайна сметка, цветните пастели  ви дават възможност да развихрите вашата лична фантазия. Можете да направите висока прическа, а светлите  кичури ще бъдат за нея чудесна декорация. Или плитка, обикновена плитка, и с помощта на пастели да я направи по-оригинална. Дори свободната косата ще изглежда оригинално в цветове. Най – важното  е да не се страхуват да експериментирате!

Къде може да се купи цветен пастел?

Можете да си закупите от всеки магазин, където се продават различни аксесоари за коса. Тези пастели могат да бъдат закупени в специализираните магазини за козметика и продукти за грижа за косата, или да си ги  поръчате по интернет. Цената е окло 10 лева в зависимост от броя на цветовете в комплекта, както и от  фирмата производител.

Ето как с   цветните пастели можете бързо да станете оригинално различен сред хората около вас !

Весели цветни празници!



материал на http://otgovoru.com/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+