Леглото в дома според Фън Шуй и кутията за съкровища

https://www.art1a1d.comФън Шуй е древно китайско изкуство за правилно съчетаване на цветове, положения на предметите в нашия материален свят, за да се свържат с положителите енергии на невидимия свят и така да създадат на хората усещане за красота, спокойствие и сила.
Какво казва Фън Шуй за положението на леглото в един дом.
Да не забравяме, че неговият модел, дизайн i материали са важни, за да отпочине всеки организъм и утрото и предстоящият ден да бъдат по-леки за вски човек.
Според експертите, подсъзнанието ни е отворено и усвоява повече енергия,  докато лежим или спим в леглата си.

Ето защо системата на фън шуй силно препоръчва да не слагате нищо под кревата си. Но има едно изключение. Пространството под леглото трябва да е свободно за равномерното протичане на енергията през цялото тяло нощно време, според фън шуй изкуството. Нещата, които държим под леглото имат енергия, която подсъзнанието усвоява докато спим и това е много лошо.
Пространството под кревата трябва да е празно и редовно почиствано

Можете да правите едно изключение, както вече казахме. Единственото изключение, отредено за слагане под леглото е „кутията със съкровища”. Какво имаме предвид под „кутия със съкровища”? Кутията за съкровища е конкретен инструмент във фън шуй за изпращане на конкретни желания и намерения за отворяне на несъзнателното ни „аз” с възможност желанията ни да се сбъдват.

Каква е тази кутия и какво има в нея?

Видът на кутията е изключително важен, защото той ще доведе до повече или по-малко вибриране на енергията.

Твърдият похлупак ще води до по-сигурна и стабилна енергия, докато отворената кутия ще означава по „отворен” вид енергия. И двете са еднакво идеални – всичко зависи от това, какво искате да получите.

Материалът – дървото е земя и държи енергията на действието и растежа. Златната с фини жилки (може и имитация), сребърната или украсената с камъни кутия ще повишават усещането ви за богатство. Глинената или керамична кутия са символ за сила на вниманието и отдаденост.

Какво да сложим в кутията?

Преди да сложите нещо в кутията, запитайте се – какво би ме направило наистина щастлив/а? Идеята е да намерите вещите, които могат да стимулират щастливите моменти, които искате да привлечете в живота си. Това означава, че в нея би следвало да сложите вещи, които ще подсилват определено желание, което да бъде реализирано в живота ви:

Ако искате изобилие и пари, сложете в кутията различни банкноти, златни бижута, златни монети, кристали. Не слагайте обикновени монети.

Ако искате да привлечете любов, сложете натурални аромати, червени свещи, ароматни кремове и етерични масла в кутията.

Ще почувствате въздействащата енергия от кутията със съкровищата – независимо къде ще я поставите, но тя трябва да е в пространството от пъпа надолу. Това означава, че вие пряко „захранвате” енергията в тялото си със съдържанието на кутията, както майката храни плода чрез пъпната връв.

Забележка: Преглеждайте и подновявайте съдържанието на „кутията със съкровищата” на всеки три месеца.
По материали от

http://www.homehealthyrecipes.com/; zdravivsekiden.com и масовия печат

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+