Новата първа класа на самолетите

https://www.art1a1d.comДори и на най-големите самолети, личното пространство е лукс. Защото винаги е малко. Точно това се опитва да подобри с новите си кабини първа класа една от най-големите авиокомпании в света – Emirates.

Кабинките на новата първа класа на авиокомпанията са като луксозни хотелски стаи, със затваряща се врата за повече лично пространство.

Компанията представи новата си услуга на авиошоуто в Дубай, започнало в неделя, пише CNBC.

Emirates обяви, че тя е вдъхновена от Mercedes-Benz S-Class – автомобил, който авиокомпанията ще използва, за да превозва до самолетите на Летище Дубай своите пасажери от първа класа.

https://www.art1a1d.comЛуксозната първа класа ще е в самолети Boeing 777 и първият й полет ще е на 1 декември от Дубай до Женева и Брюксел.

Цената на удоволствието, разбира се, не е никак малка. Полетът от Женева до Дубай и обратно за януари в първа класа е на цени от около 9000 долара.

Апартаментите са напълно затворени, с плъзгащи се врати от пода до тавана.

Площта на една кабинка е до 40 кв. фута.

Авиокомпанията твърди, че пътниците ще имат достатъчно място да се движат свободно, дори след като спуснат седалката до легло.

Цветовете в луксозните апартаменти са крем, сиво и златно, имитиращи интериора на луксозен автомобил.
Те са кожени мебели и самостоятелно осветление, вървят и с други първокласни услуги, включително персонален минибар.

Пътниците в централните кабини ще имат “виртуални прозорци”: екрани, които проектират изгледа на небето отвън. Тези, които имат късмет да седят до прозореца, получават бинокъл.

Имат и специален процеп, през който може да се сервира, без да се отваря вратата, за повече уединение.

Emirates също представи новата си бизнес класа с кожени седалки с кръстосани шевове като решетка на диамант, вдъхновени от седалките на спортните автомобили.материал на  Economic.bg.

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+