Ледена пързалка -СОК Камчия

https://www.art1a1d.comЕдна от най-големите и модерни ледени пълзалки на закрито бе на  22.12.  в Санаторно-оздравителния комплекс “Камчия”.

Леденият “стадион” е с размери 60 х 30 метра или 1800 кв. метра синтетичен лед и се намира в многофункционалната зала на спортния комплекс.

200 чифта кънки с номера от 26 до 47, постоянна температура от 20 градуса, комфортна обстановка, много музика и настроение очакват гостите на “Камчия” от днес до средата на януари следващата година.

Пързалката работи от 8,00 до 20,00 часа всеки ден, включително и през предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Първи на най-новата атракция в “Камчия” се зарадваха учениците в Средното общообразователно училище “Юрий Гагарин”, които показаха завидни умения в карането на кънки. В училището на бъдещето учи хокеист, който направи впечатляваща демонстрация на леда и остави публиката без дъх. Много гости, спортисти и преподаватели също изпробваха уменията си на пързалката, а след тях се впуснаха и децата.

https://www.art1a1d.comЛедената атракция бе открита от Манол Чобанов – зам.-изпълнителния директор на СОК “Камчия”, който каза, че откриването на пързалката е още един повод за гордост на екипа на комплекса.

На разположение на почиващите са и останалите съоръжения в Спортния комплекс – басейн с олимпийски размери, модерно оборудвани зали за фитнес и спортна гимнастика, тенис на маса, сауни и др. Специални СПА-пакети, възстановителни и разкрасяващи процедури предлагат специалистите на Лечебно-диагностичния и балнеологичен център «Здравец». Любителите на боулинга могат да пробват точността си пред кеглите на три писти в «Радуга».

Интересни както за децата, така и за възрастните са посещенията в Авио-космическия център с Планетариум. Разказът е лично от един от тримата българи, преминали пълния курс за космонавти, а всеки може да се докосне до аналога на спускаемия космически кораб «СОЮЗ-ТМА», и дори «да се скачи» с Орбиталната космическа станция. В единствения в България цифров Планетариум може да се наблюдава раждането на звездите. Децата могат да посетят и Музея на уникалните кристали, в който са изложени образци на най-красивите природни образувания, които се срещат по българските земи.

Комплексът предлага разнообразни пакети за детски и семеен отдих, за ваканции и почивка, а също и изключително интересна Новогодишна програма.

Гостите могат да се насладят на уюта на вилно селище «Пирин» и хотел «Лонгоз», на прекрасните условия в «Радуга» и «Черноморски». За храненето се грижат едни от най-добрите кулинари.

Санаторно-оздравителният комплекс «Камчия» се утвърди като предпочитана целогодишна дестинация за почивка от нов тип, която съчетава разнообразни програми с модерните условия за отдих, в уникална природна среда.

Комплексът придоби международна популярност като многофункционален център за отдих, образование, култура, спорт и здраве.



за повече информация : http://sok-kamchia.com/bg/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+