Мрежов маркетинг

Малко са хората днес, които да са доволни от доходите си. Често всеки от нас поне веднъж е търсил допълнителна работа, с която да добави малко пари към месечните си финанси.
Една такава възможност е дистрибуторството или регистрирането на застрховки. Това е така наречният мрежов маркетинг.%d0%b1%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d1%81
Маркетингът е дейност за проучване на пазара, за да се реализира определн продукт успешно или това е отдел във фирма, чиято работа е как да се направи така, че дадено изделие на фирмата да се пласира с добра печалба.
Когато се създаде верига от дистрибутори на дадена стока, която вече е една добре ораганизирана пирамида, тогава тази дейност се определя като маркетинг на много нива.
На ММН противостои маркетингът на едно ниво, при който отговаращият за продажбите бива възнаграждаван за всяка директната продажба на продукта на потребител- така наречнеия мрежов маркетинг.
При него чрез обмен на информация между хората, се получава достигане на продукта до потребителя, а реализиралият продажбата получава бонус. Обикновено на добрите ,,продавачи” се предлага да изградят собствена мрежа и така да си осигурят трудова заетост с едни добри доълнителни и постоянни доходи, а работното време е гъвкавао.
Бизнесът е различен от традиционната търговия в много направления. За него не е нужен офис, няма персонал, няма наем на помещение, склад и още куп реквизити, без които обикновено не би могла да съществува, която и да е фирми или компания. Всичко, което болшинството от хората знаят и са били научени за бизнеса, няма значение в този отрасъл.
Тук не работите за никого, няма началник, няма подчинени. Тук е може би едно от малкото места в бизнеса, където подкупите и връзките с високопоставени и влиятелни служители не са от значение. Тук разчитате единствено и само на собствените си способности и качества.
Много компании предлагат мрежов бизнес, но са малко тези, които са изградени върху принципите на дългогодишния опит, стабилността, честността и справедливостта.
Сигурно сте чували как много съвсем обикновени хора натрупват несметни богатства от „структурата”, която работи за тях. Винаги може да познаете тези хора – те са доста агресивни в продажбата на техния уникален продукт като изговарят стотици думи в минута без да си поемат дъх. Тези хора се опитват да ви продадат нещо докато се разминавате по стълбите сутрин, в градския транспорт, докато четете книга в парка по време на обедната почивка, на сбирка на класа и на всякакви други места и по всяко време.
ММН у нас не е забранен, но ако искате да работите такава работа не е зле да проучите компанията , която Ви предлага това, както и хора, които вече са били наети.
Не забравяйте , че в тази дейност няма да сте на върха на пирамидата!

А тази история може индерекнто да Ви покаже какви печалби бихте постигнали, ако се заемете с такава дейност.

В Тайланд един екип от архитекти и строители трябвало да прокарат магистрала директно през земите на стар будистки храм.

https://www.art1a1d.comСлед дълги преговори, се споразумели да преместят манастира. Намерили ново място и незабавно започнали преместването
В един момент дошло време да преместят една огромна глинена статуя на Буда, която била поставена по средата на храма. След като започнали преместването глинената статуя започнала да се разпада. Парчета глина падали от Буда за ужас на вярващите монаси и местни хора. А както е известно, те са доста набожни и подобно изживяване било като наказание от боговете.
В един момент обаче паднали толкова парчета от статуята, че се показала основата, която някак си странно заблестяла. Станало ясно, че дебел слой глина покривал друга по-малка статуя, която била направена от чисто злато.

Успешен бизнес!

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+