5-те ,,криви ” зодии

%d0%b7%d0%be%d0%b4%d0%b4%d0%b4%d0%ba%d0%ba%d0%baВлиянието на космическите конфигурации дават своята енергия върху всичко на Земята, както и върху характерите на хората, които се раждат. Всяко съзвездие сякаш е кодирало основни черти, които притежават всички, под чието влияние са родени. Това са забелязали хората от стари времена и така разпределили родените в зодии. Всяка зодия има специфични черти, които се проявяват у нейните представители. При някой е подчертан усетът към създаване на бизнес, при други- влечeнието към културата и изкуството, при трети- носят грубост в обноските и делата си.
От 12-те зодиакални знаци – 5 се очертават като трудни за постигане на единомислие при решаване на проблем или създаване на екип.
1. Скорпион.%d0%ba%d0%bb%d0%ba%d0%bb
Тези хора не се съобразяват с никого, когато искат да вземат нещо за себе си. Отмъстителни са и нямат никакво намерение да отстъпят в спор. За тях хората са вещи и ако Ви се налага да съжителствате със Скорпион- задължително трябва да преглъщате всичко и да бъдете съгласни във всичко с тяхното мнение и решение. Ако не искате да бъдете емоционално наранени, по-добре не търсете приятелството на Скорпона.
2. Козирог%d0%ba%d0%be%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7%d0%b7
Хората от този знак презират всички. Те не се интересуват от мнението на околните и са безпардонни към всички. Трудно можете да ги накарате да свършат нещо, ако сами не желаят, макар че са работохолици.
Ако имате за интимен партньор такъв човек, ще се наложи да правите много компромиси, за да запазите дълго време равновесието във връзката Ви.
3. Овен%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%b5%d0%b5%d0%b5
Тези хора могат за части от секундата да изрекат много думи, с които да Ви наранят, защото те не са склонни да признаят своята грешка. Предпочитат да си я ,,откупят” в по-късен момент. Много импулсивни и поради това около тях често се завихря конфликт, а изискванията им към околните са твърде високи. Да се разбереш с Овен е трудно, а и да успеете- мирът между вас ще трае кратко.
4. Водолей%d0%b2%d0%be%d0%be%d0%be%d0%be%d0%be
Тези хора изглеждат колоритно и носят бодрост сред околните.Това е само на пръв поглед.
Те са болезнено себелюбиви и по тази причина в поведението им се долавя една ироня към заобикалящите ги. Те изглеждат сговорчиви и кротки, но в крайна сметка постъпват така, както на тях им харесва, а не както привидно са били съглани с вашето предложение. Трудно бихте покорили Водолей.
5. Близнаци%d1%8a%d1%8a%d1%8a%d1%8a%d1%8a%d1%8a
Тези забавни и бъбриви персони имат характер, който постоянно ги води нанякъде. Те не могат да задържат интереса си продължително време към някого или нещо. За да се защитят емоционално, често слагат маската на безразличието и жестокостта. Показват разбиране и внимание към всичко и всички, но водят играта само в своята посока. Бъдете внимателни с тях.
А тези представители на посочените тук пет знака, които не са видели такива черти в своето поведение и характер, да не забрвят, че всяко правило си има изключение, защото всеки човек е уникална личност .

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+