Най-харесваните Viber стикери в България и 10 минуса на приложението

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/Viber_logo.svg_.pngАз не съм на 20, но им завиждам, защото те живеят във време на много информация и възможности.
И нали все още съм жив човек, не мога да стоя и гледам промените в технологичното развитие на човечеството и да стоя далеч от тях . Ако имам възможност- се старая да се възползвам от всичко ново.
Такова нещо е Viber .
Viber е приложение за безплатни чатове, видеоразговори . За обмяна на информация. То е една адресна книга , която се авторизира по номера на телефона.
Viber се появява в 2010 година, но тогава можела да поема само 50000 клиента. Едва по-кусно се разширяват нейните възможности.
Днес собственик на това удобно приложение е команията Viber Media с главен офис в Кипър, която е основана от израелци, но след 2014 година тя се притежава от японския миклиардер Хироши Микитани.
Днес приложението е достъпно на 29 езика и е много използвано заради това, че е безплатно. Комуникацията е бърза, а емотиконите позволяват общуване дори без чат.
https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/46-759x500.jpgА знаете ли кои емотикони или вайбър стикери са най-ползвани в България?

Любимите теми за българите, ползващи стикери във Viber, са Коледа и любовта. Най-често изпращаните картинки в популярното чат-приложение са или свързани с настоящия зимен сезон и предстоящия празник, или с популярни емоции, разменяни между влюбените.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/sticker_viber_00068704-300x300.pngЕдин от безспорните любимци е пакетът със стикери Merry Christmas.

Снежен човек, готов за топла прегръдка или каращ сноуборд; северен елен, който изпраща целувки или се сърди; дядо Коледа, който има температура или се е заклещил в комин – това са част от закачливите празнични картинки от пакета Merry Christmas, които най-често са си пращали феновете.

Друг техен фаворит е пакетът с Viber стикери Eve and Freddy in love.

Изобразените в него емоции са в двата полюса – от обяснения в любов, сърца и целувки до изблици на омраза, каhttps://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/Eve_Freddie-300x232.pngраници и обърнати гърбове.

Потребителите в България са изпратили над 1,5 милиона съобщения със стикери от пакета Merry Christmas.

Любовните стикери на Eve and Freddy in love са използвани близо милион пъти.

Сред най-популярните стикер пакети у нас, освен Merry Christmas и Eve and Freddy in love, са също Best of Christmas Vibes, Winter Bear, Winter Wonderland, A Dog’s Winter, Winter with Lana, Blu and Mayo love in the winter, Winter Vibes, Море от любов, Влюбената Лана, Бобърът Chew, LegCat Returns,https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/10/Mecho-i-Saek-sa-novite-geroi-v-stikrite-na-Mtel-e1481140686389-300x114.png както и двата комплекта със собствени стикери на Мтел във Viber: всички те са били свалени над половин милион пъти в България, като потребителите са ги използвали в над 8,7 милиона съобщения

И докато всички вече ползват Вабър, вее се говори и за неговите лоши страни:

1. Viber по всяка вероятност вече разполага с мобилния ви номер – дори и никога да не сте му го давали

2. Ако смените мобилния си номер, вашият Viber акаунт може да попадне в ръцете на някой друг

 3. Viber (почти) винаги разкрива на другите кога сте онлайн

4. Viber може да показва местоположението ви с всяко съобщение, което изпращате

 5. Ако блокирате някого в група, това не го спира да вижда вашата активност в групата

6. Старите версии на Viber могат да се подслушват, тъй като не поддържат криптиране на трафика.

7. Възможно е Viber да приема обаждания от мобилен телефон като Viber обаждания

9. Групите във Viber не могат да се изтриват от никого; дори от техните създатели.

10. Премахването на Viber от мобилния телефон не изтрива акаунта ви

по информация от масовия печат

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+