Грънчарство и пируети за бъдещия крал, който отива на заточение в “рая за изискващи родители”

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/09/image_big_35765.jpgПринц Джордж ще учи в престижното частно училище Thomas’s School в Батърсий.

Родителите на хлапака – принц Уилям и Катрин, никак не за учудване са избрали именно това учебно заведение, чийто семестър (учебен срок) струва по близо 14 хиляди лева. Записването на принц Джордж в това частно училище обаче е поредният пробив в традицията, защото Thomas’s School се води средна класа, тъй като повечето деца, които го посещават са наследници на банкери, журналисти и други, а не на кралски особи.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/09/3E98698B00000578-4346544-The_Duke_and_Duchess_of_Cambridge_have_chosen_Thomas_s_one_of_fo-a-99_1490372596670.jpgВъпреки това в новия си “дом” принц Джордж ще се учи на грънчарство, балет, драма, френски, музика и всякакъв вид спортове. Освен това, ще разполага с детска площадка на покрива, както и училищна ски база в Австрия.

“Това е раят за изискващите родители, защото децата, които учат там се развиват до краен предел на силите си с какви ли не предмети и практики”, издава запознат.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/09/indexерер.jpgЛюбопитното е, че Thomas’s School не позволява на възпитаниците си да имат “най-добри приятели”.

“Нашите ученици може да имат много добри приятели и познати, но не и много близки, защото сърцата им не трябва да бъдат разбивани”, гласи част от официално представяне на учебното заведение, чието главно правило е: “Бъди мил”.

Очаква се принц Джордж да започне училище през септември, въпреки че мнозина очакваха той да тръгне по стъпките на баща си Уилям и да бъде записан в Wetherby.

А това е видео от празник в това елитно училище

Boy’s Only Dance from Thomas’s London Day Schools on Vimeo.

материал на https://www.viewsofia; текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+