Как се напиват зодиите

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/alkohol_jena.jpegАлкохолът е по-д0брото нещо от ,,веселите хапчета” или ,,веселата””цигарка.
Той се проявявя по различен начин в различните организми, но казват, че има нещо общо в начина, по който реагират на тази ,,амброзия” представителите на различните зодии.
Вижте какво е характерното за тях и дали сте съглани с тази ОБЩА преценка.

 

Овен

Егати! Нищо ми няма

След първата чашка: Става буен и весел. Изпада в откровения. На другия ден всички приятели са му сърдити. Всъщност повечето му се сърдят и затова, че се е опитал да сваля гаджетата им.

След N-тата: Кипи от ентусиазъм да върши глупости. „Аре, бе! Аре да скочим от прозореца и да уплашим бабичката от първия етаж!” За щастие по пътя към балкона се просва се по очи и заспива.

Типична реплика: „Пич, ти мен май не ме уважаваш! Зззщо не искаш да се надпиваме?”

На сутринта: „Егати! Нищо ми няма. И часовника ми няма, и портфейла ми няма…”

Телец

Дайте им бира, не ги мъчете

След първата чашка: Светът става едно прекрасно място, хората са по-красиви, а музиката вече не ги дразни.

След N-тата: Танцуват самоотвержено и с риск да се пребият, тъй като непрекъснато залитат и падат. После ги избива на ядене и заспиват на масата. Но не и преди да са разлели поне чаша червено вино на белия килим.

Типична реплика: Разказват вицове за нацисти на германците, за педали – на гейовете и т.н. За щастие, завалят думите и нищо не им се разбира.

На сутринта: Ако са още живи, са жалка гледка. Дайте им една бира, не ги мъчете!

Близнаци

Флиртуват безобразно

След първата чашка: Стават дори по-бъбриви от обикновено. Ще познаете, че са подпийнали само по това, че непрекъснато сменят темите и събеседниците. Флиртуват безобразно, но някак успяват да запазят приличие.

След N-тата: Ако намерят подходящ събеседник, може да завържат задълбочен спор по важни за човечеството теми. Не изглеждат пияни, докато не повърнат в скута ви.

Типична реплика: “Ш’ти кажа едно нещо, ама е тайна. Шшшт! На никого няма да казваш…”

На сутринта: Малко им е лошичко, но се забавляват с разбор на глупостите от предната нощ.

Рак

След първото нямат стоп

След първата чашка: Изпият ли едно, след това нямат спиране. Носят много.

След N-тата: Настояват всички присъстващи да се преместят на друго място, където се предполага, че ще е по-весело. Те са инициатори на всякакви щуротии, които според тях ще повдигнат настроението на компанията. От пиенето ги избива на секс. Но колкото и да се забавляват, накрая ще завършат облени в сълзи на самосъжаление.

Типична реплика: „Нищо не разбираш, ти не си бил в моето положение.”

На сутринта: Пъшкат, сгушени под одеялото, и с леген до кревата.

Лъв

Налитат на секс и бой

След първата чашка: Дори да ги е хванало, няма да си признаят. Стават големи любовчии, но на по-късен етап понякога налитат на бой.

След N-тата: Настава луд купон – те пеят, пият, танцуват страхотно, падат, стават, повръщат, изповядват сърцето си. Ако ги видите в това състояние, не ставайте глупави – заведете ги на караоке. Ще стане страхотно шоу!

Типична реплика: „Кой, аз ли съм пиян? Къф си ти, бе?! Ей!”

На сутринта: Отричат, че имат махмурлук – това е детска болест на алкохолизма. Но до вечерта са криви и покрай тях не се стои.

Дева

Рядко имат махмурлук

След първата чашка: Обикновено тя е и последната. Девите рядко се напиват. Те държат прекалено много на здравето си, за да злоупотребяват със спиртните напитки.

След N-тата: От алкохола се разприказват, стават свръхобщителни и държат да ви запознаят с всичките си приятели. По няколко пъти. После им се отваря апетит.

Типична реплика: „Сега ще се отрежа, докато IQ-то ми стане двуцифрено.”

На сутринта: Нямат махмурлук, защото са изпили чаша зехтин, преди да почнат запоя, пили са по 2 чаши вода на всеки 50 грама и аспирин в края на нощта.

Везни

Очи темнеят, глава се люшка

След първата чашка: Им светват очите и се оглеждат дали има нещо за забиване.

След N-тата: Дружелюбни са, приказват и прегръщат всички наред. Или пък потъват в дълбоки и смислени разговори, които, ако бъдат записани, може да се окажe, че не са били чак толкова смислени.

Типична реплика: В зависимост от етапа тя е в два варианта: “Аз пия заради компанията.” Или: “Слуш’ кво, аз пия с-само щот’ съм общителен, затва.”

На сутринта: Очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат цяла вселена! С други думи – Везната с махмурлук е зъл човек.

Скорпион

Внимание! Помнят всичко

След първата чашка: Си поръчват втора.

След N-тата: Стават невероятно забавни или се впускат в дълбоки разговори. Натаралянканите Скорпиони флиртуват неудържимо и са поразително секси. В последния етап от пиянството плачат заради разбитото си сърце. Но това става минути преди да припаднат на дивана или под масата.

Типична реплика: „Какъв е смисълът на живота?” „Къде сбърках?” „Как се разкопчава това?”

На сутринта: Помнят всичко, особено това, което вие сте казали или направили. Никога не пийте със Скорпион, който не ви обича.

Стрелец

На сутринта се срамуват

След първата чашка: Са мегаспонтанни и склонни да вършат глупости.

След N-тата: Не са им нужни N на брой – още на третото питие стават отвратително откровени, неудържими шегобийци (в смисъл на “Какво ще кажете да ощипя това ченге за носа?”), прегръщат приятелите си, крещят им в ушите и дори налитат на бой. Може да туширате хиперактивността им като ги нахраните – от алкохола им се изостря апетитът.

Типична реплика: “Абе, ти знаеш ли, че в носа приличаш на отварачка?”

На сутринта: Не помнят нищо. Когато им разкажат какво са правили, се срамуват.

Козирог

Повръщат и пак, и пак

След първата чашка: Си наливат втора, естествено. Без една могат, с една – не. Затова и продължават. Обикновено алкохолът ги разприказва.

След N-тата: Само пробвайте да им намекнете, че са пили достатъчно. Тогава ще видите как изглежда кьор-кютук пияният Козирог. Между другото, не им личи много, че са се наквасили, докато не тръгнат да си ходят. Щом станат, се забелязва значителна колебливост в походката.

Типична реплика: “Изшакай малко… Пием, пушим и тръгваме.”

На сутринта: Повръщат. После пак повръщат, докато си чистят повръщаното.

Водолей

Рисковани другари по чашка

След първата чашка: Се оглеждат и откриват, че стаята е пълна с привлекателни хора. По-нататък нещата рязко излизат извън контрол.

След N-тата: Водолеите стават непредсказуеми и непредвидими. Това ги прави рисковани другари по чашка. Влезе ли им муха в главата, се запъват жестоко и могат да развалят целия купон.

Типична реплика: „Не си прав…“

На сутринта: Лошо им е, но си имат някакво извратено средство, за което си въобразяват, че им помага – например да натъркат резенче лимон под мишницата на ръката, с която са държали чашата.

Риби

Стават весели пияндета

След първата чашка: Някои пият от мъка, други – от сутринта, трети – понеже им се услажда. Рибите пият, за да се напият. Те харесват усещането, че мозъкът им е замъглен. Обикновено една чашка не стига за отнемане на съзнанието.

След N-тата: Стават толкова весели, забавни и интересни, че започваш да се се чудиш какво толкова са пили!

Типична реплика: Ние, хората, не сме сами във вселената.

На сутринта: Нищо не помнят. Има голям шанс да се събудят ослепели и впоследствие да установят, че очите им са залепнали от засъхнало повръщано.

Материал на : Труд; https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/411.png

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+