Увереност по бански- как? / четиво само за дами /

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/бански-в-черно-бяло.jpgВъншният вид на тялото на всяка жена е деликатна и трудна тема, защото колкото и добре да изглежда, тя винаги иска да отслабне или да се стегне още малко, защото смята, че чак тогава ще изглежда по-добре…Особено през летните месеци, когато якетата и пуловерите са заменени от къси шорти, ефирни леки рокли и оскъдни потничета, заради топлото време, прикриването на зоните, които смятаме за “проблемни” става трудно.
Според проучванията, около 30 % от дамите се чувстват некомфортно да носят бански костюм. Макар това да е разбираемо, то съвсем не е приятно. Не бихте ли предпочели да се къпете в морето, да плувате в басейна с децата, да се пързаляте на водната пързалка в аква парка и да събирате бронзов тен, вместо да наблюдавате онези, които го правят, облечена с тениска?

Полезно е да имате повече самоувереност, да се наслаждавате повече на лятото и да се тревожите по-малко за фигурата си. Предлагаме ви 3 полезни съвета, с които ще се радвате на предстоящите топли дни, без да се срамувате от тялото си.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/бански-костюмхгх.jpg
1. Облечете това, което ви кара да се чувствате добре

Докато някои са аплодирани за смелостта да сложат малки триъгълни бански в две части, носейки нещо, от което се притеснявате, че ви накара повече да се тревожите за външния си вид, вместо да се забавлявате. Ще се чувствате много по-удобно ако сте облечени с нещо, което ви е удобно и което ви кара да се чувствате добре в него. Внимателно подберете това, което ще ви помогне да се харесате и да се наслаждавате на приятните мигове край водата, без да се чувствате прекалено разголена и некомфортно. Има различни видове бански костюми според формата на тялото, от които може да избирате.

2. Мислете позитивно

Лесно е да застанете пред огледалото и да изберете части в тялото си, които искате да изглеждат различно. Но колкото повече се фокусирате върху недостатъците си, толкова повече неприятното усещане за това се превръща в навик. Вместо това, всекидневно практикувайте позитивно мислене относно нещата, които обичате и харесвате в тялото си. По този начин ще приемете тялото си и ще се почувствате добре в кожата си.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/08/как-да-се-чувстваме-уверени-по-бански-4ххйх.jpg
3. Подбирайте правилната компания

Ако има нещо, което ще ви накара да се чувствате по-неуверени относно вида на тялото ви, това е слушането как други жени коментират формите на някоя друга зад гърба й или своите собствени. Прекарвайте времето си в компанията на хора, които харесват себе си и търсят хубавото в останалите, вместо с такива, които предпочитат да критикуват. Така че се почувствате по-удобно в собствената си кожа и ще придобиете навик за положително отношение към себе си.

материал на http://lazara.bg/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+