8 типични мъжки хобита

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/07/bigstock-Joyful-family-fishing-14499851.jpgХобито е няакакво занимание в свободното време, което доставя удоволствие. Разлинчни са интересите, възможностите и свободното време на хората и това е причина да има толкова много разлини хобита. Някои са много популярни, а други- не толкова… Хобито обаче може  да предизвика конфликти в семейството.

Мъжки хобита могат да бъдат разделени в няколко категории: -безвредни
-застрашаващи здравето на семейния бюджет опустошително
-разрушителна връзката.
Ето най-популярните хобита и тяхната степен на семейна опасност:

1.екстремни Адреналин” хобита

Те включват скачане с парашут, планинско катерене, автомобилни състезания, рафтинг по диви реки в канута, и така нататък. Финансова тежест рейтинг за семейния бюджет, зависи от степента на ентусиазъм (веднъж годишно по време на почивката или всеки уикенд, и “всичко на най-високо ниво, включително на оборудването” ) . Кое обижда съпругата : “отново не е в компанията вземат на съпруга си “, и  ако парите, похарчени за това удоволствие са  прекалено много.
2. лов

Градските жени не винаги са в състояние да оценят това хоби. Самата мисъл на убитите “животни” е ужасяваща, и оръжието има право да виси на стената само като елемент декор. Разбира се, мир в къщата, където един човек – един ловец, и съпругата му – много последовател на “Грийнпийс”, няма да бъде.

3. баня

Това  е безвредено, и дори полезно за здравето  “хоби”, ако баня не е всекидневно с приятели на басейн.

4.риболов

Безвредно хоби, релаксиращо и дори облекчаващо стреса. Много съвременни жени с радост споделят улова на  своя  съпруг като се развихрят в кухнята . Роболова поставя в пълна изолация , но и от семейството и то понякога за няколко дни.

5. футбол

Това е сериозна страст за много мъже  и нито красивото дамско бельо, нито добрият стрийптийз биха се справили с желанието на един мъж да гледа любимата игра. Ситуацият  за семейството става още по-сложна, ако това хоби води главата на семейството от држава в държава, за да гледа  различни срещи.

6. моделиране

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/07/йкйк.jpgЗа някои мъже е истинска наслада да създават модели на кораби, саолети или къщи от дървени ръчици или пластамасови части. Това занимание ги прави направо глухи и погледнати отстрани- приличат на малки деца.

7.билярд

Чудесен начин да се освобод човек от напрежение. Когато масата е у дома и това е хоби за съпруга -леле-мале… Редят се вечери на приятелкси събирания и никакво мърдане от дома…

8. карти

Това хоби не е семеен бич , ако се прави в семейството или в случйна приятелкса компания. Нещата стават сложни , ако се влезе на карти във виртуалното пространство и ако играта се ползва  като източник на доходи. Няма спасение нито за маниака, нито за семейството му!

Е, уважаеми съпруги, има спасения, когато едно хоби е завладяло умана съпруга Ви!!!

Приемете неговото хоби за свое или използвайте освободеното съпругеско присъствие за нещо само си ваше! Успех в борбата с  манията на мъжете!

 

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+