Suavemente- Nayer Ft. Pitbull & Mohombi

Добро утро!

Във видеото на тази гореща песен има двама мъже:дон омар
Питбул и Дон Омар.
Един изпълнител, когото много харесват- Питбул-горещ, атрактивен, приятно агресивен… оригинален с глас и визия… Той е роден под името Армандо Кристияан Перес през 1981 година в семейство на кубинци, които емигрират в САЩ. Детството му е тежко, тъй като родителите ми се разделят и живее само с майка си.Става наркодилър и майка му го гони от дома. Кариерата му не започва лесно, защото прави рап- музика, бял е и има  сини очи. След срещата му с Лил Джон- американски рапър и продуцент, пътят на Дон Омар в музикалните среди тръгва нагоре.Д нес негови песни се слушат в цял свят.
Другият певец във видеото е Дон Омар.Т ова момче е родено през 1978 година в Пуерто Рико с името-Уйлям Омар Ледром Ривейра, лаурет на премия,,Грами”.
От малък е имал интерес към музиката. Кариерата му на музикант и певец започва от нощните клубове. След 2000 година за него започва възход и името му се налага в музикалните среди. Интересно е, че след като разполага с средства Дон Омар открива център за деца с аутизъм.Има три деца от различни жени и се проявява като изключително грижовен баща.

Жената във видеото  е певицата Нейер Ригалдо.Родена в САЩ. Нейната музикална кариера тръгва от 7 годишна възраст, без особено големи проблеми. Тя започва да пее латиноамериканска музика, създадена за дискотеките на Америка.Т ази певица прави сама много от своите песни.
Видеото на тази песен много ми напомня на българските плажове… има такива… аз си ги обичам…

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+