Компактен принтер за iPhone

Научните умове създадоха принтер, който може да печата оживяващи фотографии.

https://www.art1a1d.com/wp-content/uploads/2017/06/B3vA6pcIUAСтартъп от Калифорния представи принтер за печатане на фотографии от iPhone, който позволява да се създават оживяващи фотографии. Компанията Prynt и по-рано се е занимавала с продажбата на мини-принтери.

Сега особеността на новия продукт е, че той позволява на снимката да се движи. Точно както се случва с картините в поредицата „Хари Потър“.

Ако с помощта на принтера разпечатате снимка от видео или Live Photo, то впоследствие, благодарение на технологията за добавена реалност, при фиксиране на камерата на iPhone върху нея, може да видите цялото видео.

Самото изображение е статично, то оживява благодарение на функцията добавена реалност.

За да отпечата такъв кадър, собственикът на iPhone трябва да избере снимка, а също така и нейна анимирана версия в приложението Prynt. След това файловете се изпращат в „облак“, където една версия на снимката автоматично се наслагва върху друга.

Когато потребител или друг човек с приложението Prynt се опита да сканира изображението, на екрана на смартфона му снимката ще оживее. Авторът ще получи уведомление, че разпечатаната снимка е била „активирана“.

Продажбите на Prynt Pocket стартират от цена 150 долара. Новият продукт се характериза с висока скорост на печат и използване на AR функции.

материал на https://profit.bg/

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+