Решителните хора

зодииДа се вземе решение по определен житейски въпрос е нещо, което хората трябва да преценят, но върху тази преценка казват, че има влияние и зодиакалният знак, под чието влияние се намира всеки човек- малко или много.
Овен- едни от най-решителните. Те смело вземат решения без колебание.
Телците- лесно вземат решение, защото по природа са умерени и не страдат от излишна емоционалност.
Близнаци- това са хора, които трудно вземат решение, особено, когато се налага да действат бързо и дълго след това се питат дали са постъпили правилно.
Рак– докато за Близнаците казват, че нестабилни в поведението си по природа, такива са раците, когато трябва да вземат решение, защото веднъж направили избор, те не са сигурни как да продължат и може после да се откажат .
Лъв– тези хора обичат промените, но ако те са предварително планирани. Когато трябва да вземат решение за нещо, което ще създаде големи промени в живота им – те дори изпитват страх.
Дева-  тези хора са чувствителни и изтънчени, но те могат да вземат правилните решени в точния момент, защото имат рационален ум.
Везни- колебливи. Трудно вземат решение.
Скорпион– това са хора с добра интуиция и категорични и бързи реакции, когато трябва да вземат решение.
Стрелец- те лесно вземат решения, но предварително са преценили ,,за” и ,,против” конкретната ситуация и нейното отражение върху бъдещето им.
Козирог-това са хора, които лесно вземат решения, защото не допускат емоциите да им влияят и включват само разума да преценява
Рибите– те по природа са дори прекалено емоционални. Добрата им интуиция обаче надвива емоционалните им терзания, когато трябва да решат нещо важно, но много често решението им го показва техен близък.

Равносметката:
Най – решителни са представителите на зодии- Овен, Козирог.
Най-бързо решават- Скорпион
Най- правилни решения вземат- Дева

И при Вас ли е така?

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+