Денят на раждане определя характер

days_of_the_week_by_neolin91Според нумерологията денят, в който сме се родили има голямо значение за характера, който ще изградим през житейския си път. Ето какво казва тя според деня от седмицата, в който сме се родили

Родените в неделя са щастливци

Според древните тълкувания неделя е първия ден от седмицата. Това е Денят на Слънцето. Неделните хора са много щастливи, жизнени и усмихнати личности. Постоянно търсят нещо ново и различно.

Родените в понеделник са супер емоционални

В понеделник управлява Луната. Народните вярвания сочат, че има само три понеделника в годината, в които можеш да си нещастен. Това са първия понеделник през април, втория понеделник през август и последния понеделник на декември. Хората, родени в понеделник са капризни и емоционални като Луната. За тях най-важното нещо са отношенията със семейството, приятели и околните.

Родените във вторник са темпераментни и агресивни

Вторник е Денят на Марс. Огнената планета е приета за бог на войната и хората, които са родени във вторник носят силен дух, непримиромост и решимост да постигнат целите си. Те са готови да се сбият и да умрат за тях. Под влияние на Марс са непослушни и нервозни.

Родените в сряда са интелигентни и изразителни

Сряда е кръстена на планетата Меркурий, която по римско време е определяна за Бог на търговията, пътуванията и науката. В този дух се смята, че хората, които са родени под закрилата на Меркурий са наследили чувството за постоянно любопитство и безпокойствие за впускане в нови предизвикателства и приключения.

Родените в четвъртък са оптимисти и независими по душа

Юпитер властва в четвъртъците. Богът на гръмотевиците и дъжда. Хората родени на в този ден са експанзивни, оптимисти и не обичат да има казват какво да правят. Те имат силно изразен хумор и чувство за сарказъм. За тях свободата е на първо място.

Родените в петък са артистични и емоционални хора

Петък е денят на Венера. Като нея, хората родени под този знак са чувствени и артистични личности. Силно обичат и мразят. Лесно се влюбват. Имат идеалистичен и романтичен поглед над случващото се около тях. Суетни са.

Родените в събота са прагматични и надраснали времето си хора

Сатурн е Бог на земеделите и реколтата, според Римската митология. Хората родени в този ден са практични, рационални и зрели. Често те са надраснали връстниците си и са на друго ниво. Обичат да планират и да действат стъпка по стъпка. Мислят с два хода напред. Имат планове за всичко и са успешни в бизнеса.

/ по материал от масовия печат /

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+