Хората- гущери

Знаете ли кои същества наричат рептили?- ,,хора -гущери”%d1%80%d0%b5%d0%bf%d1%82
Те са влечугоподобни хуманиди. За тях се говори в митовете и легендите на народи от целия свят.
Наричат ги с различни имена, но интересно е, че всички народи ги определят като пришълци от звездите, които са научили хората от миналото на всичко, за да оцеляват и се развиват на Земята. Има и  предположение, че те са били тук на Земята, напуснали я, когато са започнали да правят междугалактически пътувания. После се върнали и започнали да се смесват с хората като това довело до промяна на генетичния код на земното население. Човешката мозъчна дейност била отслабена, което направило  хората лесни за  управление от разстояние- четвъртото измерение, което обитават рептилите сега.
Те направили хората глупави, мързеливи. Отровили въздуха, водата и храната. Държавните граници били измислени от рептилите и те представляват затвор, в който хората не разбират, че живеят. А тези граници водят до безкрайни войни и конфликти.
За рептилите започва да се говори след 1990 година, когато британският писател и общественик Дейвид Айк-бивш футболист- пише няколко книги за конспирации и прави описание на рептилите. Според него тези същества са с ръст между 1,5 до 3,7 м. Могат да променят и формата си – да се превръщат в хора, да навлизат в обществения живот, да придобиват политическа власт и дори да манипулират човешите обществени процеси. Дейвид Айк твърди, че много политически лидери се намират под управлението и влиянието на рептилите. У нас, в България има привърженици на теорията за присъствието на рептилите сред нас и тяхната роля за обществените процеси. А защо рептилите са тук? Едно от многобройните обяснения е, че те се хранят с негативна енергия- омраза, страх, гняв и тук я намират в изобилие.
Тази теория за хората -гущери не е подкрепена от никакви сериозни факти, макар че много хора вярват в тяхното съществуване.
Те са станали герои  в много фантастични книги, филми и различни слухове за срещи с тях.
Аз лично не вярвам, че ги има. Като се срещана с тях- обезателно ще Ви кажа. Ама нали казват, че ние хората не можем да разберем, че сме под тяхно влияние. Значи: ако ме познавате и знаете как се държи един рептил, ще разберете  дали са ме ,,облъчили” Ха х ах х а….

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+