Все на мен ли?!-поздрав

Една песен, която носи много настроение в началото на една седмица, която ще събере в клас ученици и учители . Изпълняват я деца от ДТФ-,,Врабчета”.%d0%bf%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%b2
Групата е създадена през 1996 година. Тя е състав на Столичния център за работа с деца. Вече има 6 албума, а един албум с български фолклор е издаден в Милано, Италия.
На изпълненията им се е радвала публиката в Португалия, Франция, Италия, Австрия и Белгия. Техният талант е оценен от журито, публиката и критиката на многобройните български и международни фестивали, в които са участвали. Участвали са в концертите на Фамилия „Тоника”, Тони Димитрова, Стефан Диомов, имали са самостоятелни рецитали на Националния конкурс за забавна песен „Бургас и морето”. Групата е гостувала и в много предавания по националните медии. Репертоарът на групата включва: обработен български фолклор; поп и рок музика; класическа музика и ортодокс; детска музика.
Характерна особеност за състава е неговата атрактивност. „Врабчетата” представят на публиката шоу, в което музиката, танците и театралните елементи се сливат в неповторим пъстър спектакъл.

Хубав ден!


Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+