За копието и оригинала

Малко са хората, които живеят в България и с доходите, получени от работата си в страната, могат  да си позволят покупка на истинска оригинална стока. Много потребители не познават оригиналните стоки и купуват такива с марка на известна фирма, като са уверени , че това е оригиналът.
Не, мили приятели!ив
Фирменият надпис не означава оригинал.
Цената – тя е твърде сериозна  за нашите пазарни предстваи.
Качеството на стоката- от материалите, до кожите и копчетата- всичко е направено с математическа точност и от добри суровини.
В областта на облеклото се използва текстил и други продукти, последен вик на  съвременната промишленост.
Хората, които са участвали в създаването на марковите изделия имат сериозна подготовка , а за да работят в такива световноизвестни фирми и са подбирани след много сериозна селекция. Устояват работната си позиция  непрекъснато и го доказват в своята работа.
За да не бъда голословна – ще Ви дам пример с модната марка- Ив Сен Лоран.
Нейн създател е Ив- френски моден дизайнер, изкачил се до върховете на висшата мода. Той започва своята кариера като аситетент на Кристиан Диор-голямо име в модната индустрия . След смъртта на своя работодател,  Ив поема управлението на  модната къща Диор, защото вече е доказал своите умения. Прави няколко много важни нововъведения в модата, едно от които е ,че въвежда елементи от мъжката мода в женската -наречено после –унисекс и за първи път тъмнокожи манекени представят негови колекции на дефилета. Преди да си отиде от този свят, продава модната си къща- ,,Ив Сен Лоран” на Том Форд. Марката и днес е водещата в светана модата .

Погледнете тук! Интересно е и е ОРИГИНАЛЪТ.

Чанта- Ив
$2,590- тук можете да видите какво значи цена на оригинал. Можете да погледнете  и други продукти на тази марка.дънки

Какво пък! Може да си купим и добри копия на поносими цени. Още повече, че се говори, че големите марки изнасят своето производство в не така развити страни, защото там могат да ползват по-евтини естествени материали, а работната сила има ниска цена. Разбира се, за да имат качеството на марката- специалисти на фирмата извършват постоянен контрол на производствения процес!

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+