Сценарий-2 клас- Посрещане

Когато моите ученици дойдоха на 15 септември в клас, за да започне втората им учебна година – те вече знаех да четат и да пишат и това съобразих с идеята как да ги посрещна, а и бяха пораснали.стая 2 клас
На всяко работно място бях поставила учебниците за 2 клас и папка, в която имаше светлоотразител за чанта и книжка. Те трябваше у дома да я оцветят по свое желание дървото и совичката и да запишат своите отговори на въпросите. В края на годината в книжката аз добих своите отговори на въпросите . На дъската сложих картина- сова и таралежчета. Совата-учителя, а таралежите- малките ученици, които като завършат 2 клас ще бъдат малки совички, защотото са натрупали знание. Децата записаха имената си на картината и с тяхв разговор се разбрахме, че работата в клас ще ги направи малки совички . На дъската имаше и портрет на нашия патрон и малко знаменце. Едно цвете до дъската . Лек музикален фон.
Тук са материалите, които съм ползвала и правила тогава. / в края има и снимки на продукта/. Може да са ,,морално” остарели. Използвайте ги, ако Ви допаднат или може да Ви дадат идея за нещо по-интересно.
Успешна година!
ръкаКнижката- 2 клас

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+