Учебен кът в дома

Август месец е месецът на почивките и удоволствията.
За някои семейства той е време, за да направят удобен своя дом, защото ще имат ученик- първокласник или учениците в семейството вече ще са двама. img100laЧаст от почивните дни ще преминат в подготовка за създаване на удобно място за учените в дома. А това е едно приятно удоволствие.
При някои семейства задачата се възлага на фирма и тя решава всичко. Това е възможно, когато има средства.
За други- работата трябва да се свърши с максимално пестене на пари. Това не означава, че крайният резултата ще бъде по- лоша. Важни са идеята, комбинацията на цветовете…практичния поглед кум разположението на вещите…Сега предлагам тук няколко идеи за семейства с тази лятна задача-подготовка на учебен кът за ученик-когато площта в семейния дом е малка. Трябва да намерите едно местенце,  в което Вашето дете да прави своите учебни домашни задачи или да се занимава със своето хоби.
Мястото трябва да бъде светло. Масата и столът – удобни.
Да бъде далеч от телевизора и другата домашна техника.
Сигурно има ъгълче в стаята, което е точно такова и то трябва да бъде определено за работен кът на вашия малък ученик. Трябва да направите всичко възможно, за да има такъв кът. Той е работно място за детето и място за неговите забавления. Не си мислете, че изисква много средства. Можете дори да го направите сами. Създайте си добра идея за дизайн на мястото. Намерете подходящи материали и…..Заловете се за работа. Ето няколко възможности как да изглежда този работен кът:

detski kat 7. detska staj 4.

detska staj 3. detska staj 2.

detska staj 1. detska staj 3.

идеи-за-оригинални-етажерки-1detska staj 6. идеи-за-оригинални-етажерки-10 detska staj 5.

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+