Решителните хора

зодииДа се вземе решение по определен житейски въпрос е нещо, което хората трябва да преценят, но върху тази преценка казват, че има влияние и зодиакалният знак, под чието влияние се намира всеки човек- малко или много.
Овен- едни от най-решителните. Те смело вземат решения без колебание.
Телците- лесно вземат решение, защото по природа са умерени и не страдат от излишна емоционалност.
Близнаци- това са хора, които трудно вземат решение, особено, когато се налага да действат бързо и дълго след това се питат дали са постъпили правилно.
Рак- докато за Близнаците казват, че нестабилни във поведението си по природа, такива са раците, когато трябва да вземат решение, защото веднъж направили избор, те не са сигурни как да продължат и може после да се откажат .
Лъв- тези хора обичат промените, но ако те са предварително планирани. Когато трябва да вземат решение за нещо, което ще създаде големи промени в живота им – те дори изпитват страх.
Дева-тези хора са чувствителни и изтънчени, но те могат да вземат правилните решени в точния момент, защото имат рационален ум.
Везни- колебливи. Трудно вземат решение.
Скорпион- това са хора с добра интуиция и категорични и бързи реакции, когато трябва да вземат решение.
Стрелец- те лесно вземат решения, но предварително са преценили ,,за” и ,,против” конкретната ситуация и нейното отражение върху бъдещето им.
Козирог– това са хора, които лесно вземат решения, защото не допускат емоциите да им влияят и включват само разума да преценява
Рибите-те по природа са дори прекалено емоционални. Добрата им интуиция обаче надвива емоционалните им терзания, когато трябва да решат нещо важно, но много често решението им го показва техен близък.

Равносметката:
Най – решителни са представителите на зодии- Овен, Козирог.
Най- бързо решават- Скорпион.
Най- правилни решения вземат-Дева.

И при Вас ли е така?

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+