Alexander Rybak – “Blant Fjell”

Това е една много приятна песен на Рибак.Той стана особено популярен у нас след Евровизия 2016 год., когато каза много топли думи за нашата Поли Генова-взела четвъртото място . рибакЦитирам:
Моят победител – България“, това заяви Александър Рибак в своята официална Фесйбук страница. Изпълнителят няма против първите 3-ма в класацията и даже ги поздрави.Хората могат да говорят кой заслужава или не да спечели, но ние винаги имаме песни, които докосват нашите сърце. И за мен това се отнася за България“ .
Той написа също, че ако държавата ни беше по-известна в Евровизия и представянето ни беше към финала на вечерта, а не в началото (под номер 8), то можеше да стигнем и по-далеч.
„С 4-то място България ще бъде приемана по-сериозно и наистина се надявам да видя отново тази принцеса на сцената на Евровизия“, похвали Aleksander Rybak Поли.
Самият Александър е вече много известен цигулар и певец. Роден е в Минск-Беларус, в семейство на музиканти и още на 2 години започва музикалното му обучение. Завършва Беларуската държавна музакална академия . Когато е на 17 години, семейството му се премества да живее в Осло -Норвегия и тогава започва неговата истинска музикална кариера.


Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+