Преродени според тибетите

ТибетскиТова е за тези, които вярват във възможността за прераждане след смъртта.
Ако има такова нещо -във всеки следващ живот човек носи черти на характера от миналото си.
Тибетите вярват ,че годината на раждане е тази, по която може да се пресметне какъв сте бил в миналото си.
Погледнете таблицата и вижте според годината на раждането си какъв сте бил в миналия си живот.
Монах в компанията на маймуна
Той е бил открита, весела личност, която завладявала лесно сърцата на хората.Почти нищо не можело да развали настроението му. Бил внимателен към останалите, както и към техните нужди и желания. Но пък от време на време обичате да спори и дебатира. Това е един вид храна за душата му. В миналите си животи е бил гадател, комик, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност.
Щастливите му числа са 11, 23, 35. Много се разбирал с Пазител на огъня и Езерна костенурка, не му се препоръчва да създавате връзка с Източник на чиста вода.

Жарко слънце
Това е бил човек, който действа много точно и решително в напечени ситуации.На него може да се разчита, а страхотното ви чувство за хумор е печелило не един и двама обожатели. Най-големият му страх е някой да не ограничи свободата му. В миналите си животи е били религиозен лидер, ловец, съветник, търговец на амулети, учител.
Щастливите му числа са 12, 24, 36. Подхожда си много със зодия Кожена гривна и Кобра, имате доста различия с Черен Бивол.Нова луна
Много чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика… през деня! Може би сте забелязали как с настъпването на нощта сякаш се променяте – ставате по-динамични, по-уверени, по-страстни. Това никак не е лошо, особено за интимния ви партньор. :) В миналите си животи сте били наемен убиец, детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.
Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Подхождате си най-много с Черен бивол и и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.
Нова луна
Много чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика… през деня! Може би е забелязвала как с настъпването на нощта сякаш се променя и самата тя – става по-динамична, по-уверена, по-страстна. Това никак не е лошо, особено за интимния партньор. :) В миналите си животи този човек е бил вероятно наемен убиец, детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.
Щастливите му числа са 11, 23, 35. Подхождал си е най-много с Черен бивол и и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.
Черен бивол
Хич не обича увъртанията и когато някой почне да върти и суче, моментално избухва. За тази персона е важно нещата да се казват директно, точно и ясно. Обича да доминирате – във връзката си , на работа, сред приятелите. Усеща, че просто не е създадени да следва, а да води. В миналите си животи е бил политик, общественик, собственик на голям бизнес, диригент, съдия.
Щастливите му числа са 10, 22, 34. Най-много си подхождате с Ярък въздушен змей и Нова луна. Нямате перспективи с Жарко слънце.
Кожена гривна
Влече го всичко мистично и непознато. Обвързва се рядко, но винаги с истински чувства. При него са се редували периоди на активен начин на живот и засилена общителност с такива, в които предпочита да е сам и на спокойствие. Не обичат агресията, но заедно с това често я ползвате, за да се защити. Но винаги в отговор на нечия нападка! В миналите си животи е бил често на ръба на закона – търговци на оръжие, иманяри, собственици на публични домове, занимавали сте се с хазарт. Но пък е преминал и през длъжности като дипломат, алхимик, гадател.
Щастливите му числа са 9, 21, 33. Най-много си пасва със зодиите Жарко слънце и Кобра. Не се препоръчва връзка с Ярък въздушен змей.
Езерна костенурка
Залагате на разумното и сигурното. Обмисляте внимателно нещата и сте упорити, когато си навиете на пръста да направите нещо. Във връзката си най-много държите на нежността. Вярвайте на здравия си разум и не се поддавайте на опасни изкушения, които дебнат отвсякъде. В миналите си животи сте били „строители“, тоест вашите професии винаги са били свързани със създаване – зидари, ковачи, земеделци, животновъди, шивачи, тъкачи…
Щастливите ви числа са 8, 20, 32. Най-много си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Пазителя на огъня. Нямате перспективи с Нова луна.
Метален гонг
Ако трябва да ви опишем с три думи те – са щедрост, лоялност и благородство. Вие сте високо извисена личност, която презира изневярата и предателството. Склонни сте винаги да обвинявате себе си, дори, когато няма никакво основание за това, така че, от време на време е добре да му отпускате малко края и да се смятате отговорни за целия свят. В миналите си животи сте били археолог, скулптор, обущар, адвокат.
Щастливите ви числа са 7, 19, 31. Най-много ще ви паснат Нефритена колона и Източник на чиста вода. Стойте далече от Новата луна.
Нефритена колона
Невежеството ви отвращава, а насилието направо ви депресира. Вие сте аристократична личност, не си падате по-шумните тълпи, предпочитате да сте сами или само в компанията на най-близките си. Не се доверявате лесно, но пък, когато се влюбите, сте готови да жертвате дори живота си за любовта. В миналите си животи сте били златари, дизайнери, жокеи, занимавали сте се с животни, но не, за да ви носят месо и кожи, а по-скоро сте се грижили за тях.
Щастливи числа 6, 18, 30. Пасвате си най-много с Източник на чиста вода и Метален гонг, нямате съвместимост с Пазителя на огъня.
Източник на чиста вода
Вие не знаете какво е жестокост, не понасяте комерсиализма и несправедливостта. Уважавате чувствата на хората и никога няма да предадете тези, които са спечелили доверието ви. Във връзките ви сте много всеотдайни и грижовни. В миналите си животи сте били певци, музиканти, свещеници, дипломати и мебелисти.
Щастливи числа 5, 17, 29. Най-много сте съвместими с Нефритена колона и Метален гонг. Не се препоръчват взаимоотношения с Монах в компанията на маймуна.Пазител на огъня
Поставяте си високи цели и ако не ги постигнете, изпитвате разяждащо чувство за вина. Имате много приятели и въпреки това често се чувствате сами. Защото вашата мисия е да носите светлина в този мрачен свят, но не и да бъдете разбирани. Малко ще са хората, които наистина ще успеят да ви опознаят напълно, просто защото вие сте прекалено богата и надарена личност. В миналите си животи сте били лекари, билкари, готвачи, откриватели, учени.
Щастливите ви числа са 4, 16, 28. Най-добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Не се обвързвайте с Нефритена колона и Кобра.
Кобра
Вие сте велики оратори! И най-скучната история ще направите завладяваща.Умеете да вдъхвате емоции в другите и ако правилно използвате това си качество, ви чакат много успехи. Щастието в любовта ще ви съпътства през целия ви живот. В миналите си животи сте били пирати, трубадури, лихвари, ковчежници, монарси.
Щастливи числа 1, 13, 25. Най-добре си подхождате с Жарко слънце и Кожена гривна. Не си подхождате с Пазителя на огъня.
Ярък въздушен змей
Вие сте винаги различни и непредвидими. В един миг сте отмъстителен дракон, в следващия сте щастлива, пъстра пеперуда. Способни сте да се извисите над светските проблеми и да виждате живота по по-друг начин. В същото време сте и супер докачливи. В миналите си животи сте били художници, контрабандисти, пратеници, поети, писатели.
Щастливите ви числа са 3, 15, 27. Пасвате си отлично с Черен бивол и Нефритена колона. Не сте съвместими с Кожена гривна.

Сподели :) Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+